2777
2789
عنوان

اولیای محترم دانش اموزان بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 35 پست

کلا الفبا رو بلد نیست؟ درحدی که اسم خودشم نمیتونه بنویسه؟؟؟ 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

وا،ایشون چه فشاری روش اورده،قضاوت نکن گلشاید دلیل استرسی بودنش به خانه و خانوادش مربوطه،چرا انگشت به ...

آموزش و پرورش اینقدر داره روی دانش اموزا فشار میاره ک اکثریتشون داخل این سن استرس گرفتن مخصوص دخترا.هیچ لزومی نداره ی دانش اموز همه درساش اوکی باشه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورم اینه که خیلی ضعیفه یا بلد نیست 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

2805

اسمشو بلده ولی از ده تا کلمه هفت تاش اشتباه مینویسه مثلا دیکته داشتیم کلمه سخت ده تا گفتم بنویسین هفت تاشو اشتباه نوشت کتابو براش باز کردم گفتم بقیه بچه ها بدون کتاب ایشون با کتاب از ده تا کلمه دیگه ایی که گفتم با کتاب باز  ۵تاشو اشتباه نوشت

من هم سال گذشته مورد مشابه داشتم با این تفاوت که پدر و مادر همراه بودن و تا مشکلات بچه رو بهشون گفتم در پی درمان رفتن. این مشکلات ریشه در خانواده داره و تا خانواده همراه نشن کاری از دست شما برنمیاد. نهایتا فی سبیل الله روزی یه زنگ تفریح( نه بیشتر) یه سری تمرینات پایه رو باهاش کار کنین.
یا باید مدیر باهاشون جدی صحبت کنه و اگر نیومدن عذرشون رو بخواد.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
همان اندازه ک ی بچه داره وقتشو توی خانه میگذرونه داخل مدرسه هم میگذرونه

مدرسه فقط پنج ساعته 

و فقط هم مسائل آموزشی و تربیتی  اونم بخشی از این مسائل به مدرسه مربوطه 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
آموزش و پرورش اینقدر داره روی دانش اموزا فشار میاره ک اکثریتشون داخل این سن استرس گرفتن مخصوص دخترا. ...

اون نظام قدیم بود،نظام جدید اصلا اینطور نیست،من برای بچه های خودم و اطرافیانم دارم میبینم،مدرسه بیشتر جنبه تفریحی داره نسبت به زمان ما

نمرات توصیفی، روش‌های آموزشی جدید هم راه با بازی و تفریح،اجرای انواع جشن ها و مناسبت ها،عدم تنبیه معلم و...

این تغییرات مثبت واقعا عالیه

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
اسمشو بلده ولی از ده تا کلمه هفت تاش اشتباه مینویسه مثلا دیکته داشتیم کلمه سخت ده تا گفتم بنویسین هف ...

آهان ببینید یا حواسش پرته دقت نمیکنه یا اینکه یجورایی دیر متوجه میشه...دوستم معلم بود و میگفت یکی از دانش آموزان خیلی ضعیف بود تست ازش گرفتیم فرستادیم آموزش پرورش دیدن آره یخورده مشکل داره...من نمیگم این دانش آموز مشکل داره اما باید خیییییلی روش کار بشه و اگر بازهم یاد نگرفت تست ازش بگیرید

اون نظام قدیم بود،نظام جدید اصلا اینطور نیست،من برای بچه های خودم و اطرافیانم دارم میبینم،مدرسه بیشت ...

پس چرا بچه ها وقتی اینده ایی با درس خوندن ندارن .ی چندتا سهمیه ایی جاشون رو میگیرن .بیان درس بخونن و فشار و زحمت بیهوده تحمل کنن.

همان اندازه ک ی بچه داره وقتشو توی خانه میگذرونه داخل مدرسه هم میگذرونه

تایم مفید ۴ ساعت هم نمیشه و هر کلاس حداقل بیشتر از ۲۵ دانش آموز داره،تو این تایم کم و با این تعداد بچه فقط میشه آموزش داد و بچه ها رو ارزشیابی کرد،مشکل بعضی از خانواده ها اینه که فکر میکنند هیچ مسئولیتی در قبال تعلیم بچه هاشون ندارن،من نه خودم معلمم و نه اطرافیانم،پس طرفداری من از معلم‌ها رو به این دلیل ندونید گل

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
2810