2777
2789
عنوان

تجربه خرید سیسمونی لطفاً راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 32 پست
عکسش اون یکی گوشیم هست سایز بزرگه اره ولی چرخ هاش اینا خیلی رونه و کلا سنگین نیس با ست کریر 16میلیون ...

ربطی به سبکی سنگینی نداره باید جمع و بسیار کوچیک بشه که بتونی ببریش داخل ماشین 

میخوای بری بازار برگشتنی سوار ماشین نمیخوای بشی؟ داخل مغازه ها نمیخوای بری ؟ توی پیاده رو های باریک یا شلوغ میخوای یه کالسکه گنده رو با خودت بکشی ؟ 

کالسکه رو باید بتونی با یه دستی که بچه بغلت هست و یه دستی که کیف دستته یه دکمه بزنی سه سوته جمع کنی ببری داخل انقدر هم سبک باشه که بتونی توی همین وضعیت بلندش کنی از روی پله ها ، مسافرت نمیخوای بری ؟ کالسکه کابین سایز رو قشنگ تا پای پرواز میتونی ببری همونجا دم پله ازت میگیرن میذارن بدون دردسر 

انتخاب آدما متفاوته من راحتی و کاربردی خیلی خیلی بیشتر از خوشگلی برام اهمیت داره وسیله دکوری نمیخوایم بخریم که 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اجازه ندادم بخرن شوهرم هم میگه بچه ماست وظیفه خودمونه 100میلیون گذاشته کنار گفته هر جور خودت میخو ...

منم ب مامانم گفتم فعلانخرواسمون آخه الان ک بچه تخت و کمدواینانمیخوادبعدا خودمون میخریم ولی گفتن ن پارسالم واس خواهرم سیسمونی گرفتن حالامیگ فرق نمیزارم ک من چیزچوبیام و فقط گفته ۶۰تومن میشه بقیه چیزاروهم میخرن فقط گفتم کریرونمیخوام استفاده نمیکنم