2777
2789
عنوان

تجربه خرید سیسمونی لطفاً راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 32 پست
من چون دکترم یه شهر دیگست فردا وقت دکتر دارم باید برم بازم میمونه برا یه ماه دیگه رفتنم

به هر حال من وظیفه خودم دونستم که اطلاع بدم بهتون که طبف حدیث نبوی مکروهه خرید سیسمونی توی روز ۱۷ شوال به خصوص قبل از نماز ظهر

لباس از هر سایز سه چهار دست بگیر 

برای سایز صفر فقط بادی زیر دکمه بخر و سرهمی ترجیحا سرهمی بدون جوراب باشه 

کالسکه حتما کابین سایز بگیر بتونی همه جا ببری

لباس ها رو جعبه ای نخر تیکه باز بخر که پول اضافه بابت تیکه های اضافی ندی 

کوله رو جنس خوب بخر هر چقدر پول پاش بدی برد کردی 

جوراب و دستکش برای نوزادی دو سه تا بخر چون زود گم میشن 

ناخن گیر شونه فین گیر ، دماسنج محیط ، دماسنج دیجیتالی حتما بگیر

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تازه شروع کردن بابامینادارن میخرن شماسیسمونی باخودتونه؟

من اجازه ندادم بخرن 

شوهرم هم میگه بچه ماست وظیفه خودمونه 100میلیون گذاشته کنار گفته هر جور خودت میخوای بخر 

امیدوارم با 100 بتونم جمع کنم

لباس از هر سایز سه چهار دست بگیر برای سایز صفر فقط بادی زیر دکمه بخر و سرهمی ترجیحا سرهمی بدون جوراب ...

ممنون عزیزم 

وای من سر کالسکه اصلا موندم برند مایلر از اون طلایی ها خوشم میاد اونم شهری هست ولی خیلی خوشم میاد از مدلش

ممنون عزیزم وای من سر کالسکه اصلا موندم برند مایلر از اون طلایی ها خوشم میاد اونم شهری هست ولی خیلی ...

نمیدونم چه مدلی مد نظرت هست عکس بدی بهت میگم به دردت میخوره یا نه 

ولی مبله بخری باید بذاری یه گوشه به هیچ وجه استفاده نمی‌کنی 

از منی که بچه چهار سال و نیمه م هنوز توی کالسکه میشینه و بازار میرم سفر میرم حتی پیاده روی اربعین هم باهاش رفتم بپرس کالسکه رو فقط کابین سایز بگیر ولاغیر عاشق چشم و ابروی کالسکه نشو فقط کاربردی بودنش رو نگاه کن وگرنه بعدا به خودت میگی این چه علم یزیدی بود واسه خودم خریدم 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
باشه فقط احتیاط کن و قبلش سه تا آیت الکرسی بخون پنج تا هم صلوات بفرستدعای ماه شوالم بخون

امروز ۱۹ ربیع الثانی هست 

نمیدونم چه مدلی مد نظرت هست عکس بدی بهت میگم به دردت میخوره یا نه ولی مبله بخری باید بذاری یه گوشه ب ...

عکسش اون یکی گوشیم هست 

سایز بزرگه اره ولی چرخ هاش اینا خیلی رونه و کلا سنگین نیس با ست کریر 16میلیون میگه حالا موندم ارزش خرید داره یا نه

2810