2777
2789
عنوان

مشاور کنکورم قبولی منو گذاشته کانالش😍کنارشم نوشته رهگذر😂➕️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 16844 بازدید | 374 پست

من از بچگی دوست داشتم تجربی بخونم ولی نشد اومدم انسانی اونم پشت کنکور نتونستم بمونم اصلا نخوندم 

واقعا نمی‌دونم با زندگیم چیکار میکنم 

تو یه انگیزه ای که همه چی امکان داره ولی من نمیتونم واقعا نمیکشم که چیکار کنم راهمو برم یا راه جدیدی شروع کنم که می‌دونم خیلی سخته 

سلام عزیزم خوبی من همیشه دنبالت میکردم 

تاپیک هاتو میخوندم و عمیقا میخاستم موفق بشی 

اما کاربری نداشتم 

ببین تو یوتیوب یه دختری هست به اسم انیا 

درباره عزت نفس و اینکه بتونی خودتو دوست داشته باشی حرف میزنه 

منم احساس بدی بخودم داشتم ولی بخدا خیلی الان حالم بهتره خداروشکر 

ازت خواهش میکنم بری حداقل یکی از ویدیو هاشو ببینی اگه دوست نداشتی ادامه نده 

ولی یکیو کامل ببین 

فقط بخاطر خودت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی قرار بود لینک این کانالو تو خصوصی برام بفرستی چیشد پس فکر کنم یادت رفت🤦‍♂️😅

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک

رهگذر بیا تاپیک بزن از حس و حال روز اول دانشگاه و .. بگو

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...
رهگذر عکس دومت اسم کانالت مشخصه😐

حواسم نبود اجی گلم حالا اشکال نداره ی کاناله فقط 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

رهگذر بیا تاپیک بزن از حس و حال روز اول دانشگاه و .. بگو

سلام قشنگم خوبی ب روی چشم من اولین روز دانشگاهم میشه بهمن 😁😁

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

خیلی خوشحالم واست میگم به نظرت من الان شروع کنم میتونم موفق بشم؟

من خودم از آبان شروع کردم آبجی گلممم

سلام عزیزم خوبی من همیشه دنبالت میکردم تاپیک هاتو میخوندم و عمیقا میخاستم موفق بشی اما کاربری نداشتم ...

سلاااااام عزیزه دلم خوبی گلم🥺🫂

چشم میرم نگا میکنم فیلماش رو 

چی سرچ کنم یوتیوب آنیا رو ب فارسی یا انگلیسی؟ ؟؟

از وقتی قبول شدم ی کم احساسم ر خودم بهتر شده

من از بچگی دوست داشتم تجربی بخونم ولی نشد اومدم انسانی اونم پشت کنکور نتونستم بمونم اصلا نخوندم واقع ...

عمیقا چی میخوای ؟؟؟؟؟ دوست داری کجا و توی چ مسیری باشی

من میدونستم ک قاطعانه میخوام کنکور قبول شم و مسیر زندگیم از این راه باسه

تو چی میخوای قلبا ؟؟؟

اگه میخوای لینک همین تاپیکتو بده نی نی یار پاک کنه.اگه هم واست مهم نیس هیچی🌷

خیلی مهم نیست خوشگلم مرسی ک بازم بهم گفتیییی😍🥰

خودت فیلمایی ک میدیدی از کجا بود عزیزماره میدونم باید بیشتر تلاش کنم ولی راه درست رفتن هم خیلی میتون ...

من از تلگرام میدیدم متاسفانه 💔💔 

الانم باید پول ریاضی ملاک پور رو حدود ۲ تومن بهش بدم وقتی درآمدی ب دست اوررم چون از تلگرام دیدم رضایت نداره