2777
2789
عنوان

مشاور کنکورم قبولی منو گذاشته کانالش😍کنارشم نوشته رهگذر😂➕️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 16844 بازدید | 374 پست
سلام رهگذر یه چیزی بگم ، یکی از استاد ها می‌گفت اینکه میگن هوشبری بازار نداره چرته ، تا حالا هوشبربی ...

جدی ؟؟؟؟ میگفت بیکار ندیده خدا کنه 

خیلیا میان این چیزا رو میگن بهم ذهنم درگیر می‌کنن 🥲

حتی ی نفر قسمم داده بود نرو بدبخت میشی و .....

خیلی آدمو دلسرد میکنن

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

نه عزیزم تلگرام ندارم

روبیکا داری آیدی اونجا بدم بهت ؟؟؟؟

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی ؟؟؟؟ میگفت بیکار ندیده خدا کنه خیلیا میان این چیزا رو میگن بهم ذهنم درگیر می‌کنن 🥲حتی ی نفر قسم ...

ببین اگه این رشته رو رفتی فقط خوب درس بخون ، تا بعد 4سال آماده آزمون استخدامی بشی .بعدم ممکنه توی طرح همون جایی که کار میکنی استخدام بشی وبهت بگن بمون. 

سلام عشقمممممم من الان تو خونه ام ک ترم بهمنی ام هنوز سه ماه دیگ باید برم دانشگاه😁🔥نرفتم هنوز اجی ...

اهاا فکر کردم آبانی هستی

موفق باشی عزیزم

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

معدل ۱۸ امسال تراز خیلی خیلی کمی دادن تراز ۷۹۰۰پارسال همین ۱۸ تراز ۸۵۰۰ میداد درصدام زیست ۵۰ شیمی ۳۰ ...

اسی تروخدااااااااا درخواستمو قبول کن کارت دارم😭

دختران مازندران🌱 کاربری دست ۳ تا دختر خاله هست😎
اسی تروخدااااااااا درخواستمو قبول کن کارت دارم😭

قبول کردممم عشقمممممم 

ابجی بخدا هیچی ندارم

توی همین نی نی سایت حرف می‌زنیم فدات شم

فیلمای الا از من میشنوی نبین ب درد نمیخوره اجی شاید ی مقدار کم کمکت کنه برای امتحان نهاییمن خودم پار ...

خودت فیلمایی ک میدیدی از کجا بود عزیزم

اره میدونم باید بیشتر تلاش کنم ولی راه درست رفتن هم خیلی میتونه کمکم کنه

عزیزهههههه دلم فدات شم من🥺🥺❣️❣️ی خورده میبینم بقیه بهم میگن کار نداره هوشبری بعدش بیکاری و اینا نا ...

بیخیال بابا یسریا پزشکیم میکوبن .. بد میگن عای اشباع شده عای فلان شده .. بگو باش بگذر .. تا علانشو خدا برات خاسته تا اخرشم خدا هست برات میسازه قشنگترینشو .. غصه حرف مردمو نخور کم دق دادی بخودت تا علان؟؟ ول کن بره .. 😘😘

سلام عشقممممم ترم بهمنی ام اجی گلم ثبت نام کردم شماره دانشجویی هم گرفتم دیگ بهمن باید برم

عهههه

از یه لحاظم خووبه هاا حسابی استراحت میکنی یکم خستگی در کنی 

اگه بتونی یه سر بری مشهد عالیه🥺