2777
2789
عنوان

مشاور کنکورم قبولی منو گذاشته کانالش😍کنارشم نوشته رهگذر😂➕️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 16844 بازدید | 374 پست

چطوری رهگذر؟ خوابگاه خوبه؟ چه میکنی؟ 

یه تاپیک بزن از خوابگاهت برامون تعریف کن

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رهگزر جانم من شرایط گرفتن مشاور رو ندارم چون من ی مادرم و علاوه بر درس کارای خونه هم هست..یعنی میخوا ...

فیلمای الا از من میشنوی نبین ب درد نمیخوره اجی 

شاید ی مقدار کم کمکت کنه برای امتحان نهایی

من خودم پارسال از الا فیلم دیدم شدم ۴۰ هزار

اگ هدفت پیراپزشکی هست ک میتونی بیاری با این ساعت

اگ میخوای پزشکی بیاری باید بیشترش کنی 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

من رفتم روانپزشک و دارو خوردم ولی بعد یه مدت قرصا دیگه اثر نداشتن الان فقط به این نتیجه رسیدم خودم ب ...

روانشناس هم میرفتی؟؟؟ الان حالت چطوره اجی 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

اجی به من کمک کن💔

چشم کمکت میکنم گل من 

ایدیم دادم بهت توی تلگرام بهم پیام دادی؟

میشه ایدیشو بدی

خصوصی درخواست میوم اونجا بهت میدم 

رهگذر خوابگاهو چیکار کردی

من ترم بهمنی ام آبجی 

دیگ بهمن باید برم ببینم اون موقع چیکار میکنن فعلا ک خوابگاه خود دانشگاه تا خر خره پره 

میگن می‌فرستیم دانشگاه ازاد شما رو

وییییییی الهییییی شکررررررر حال خوشت نوش جونت خاهری گوشت بشه تنت روحت😂 ایشالا همیش همینجوری سرحال ب ...

عزیزهههههه دلم فدات شم من🥺🥺❣️❣️

ی خورده میبینم بقیه بهم میگن کار نداره هوشبری بعدش بیکاری و اینا ناراحت میشم از حرفاشون دلسرد میکنن آدمو 

حتما حتما عکس میدم بهتون خوشگلم🥺🐳🤗🌿🔥😍 

دانشگاهمون داره میبره اردو بچه های مهر رو خیلی خوبه 

چطوری رهگذر؟ خوابگاه خوبه؟ چه میکنی؟ یه تاپیک بزن از خوابگاهت برامون تعریف کن

سلام عشقمممممم من الان تو خونه ام ک ترم بهمنی ام هنوز سه ماه دیگ باید برم دانشگاه😁🔥

نرفتم هنوز اجی گلم 

بهمن برم حتما براتون عکس میزارم از دانشگاه از خوابگاه از هنه چیزششش

فک کنم ورودی بهمن باشه هنوز خوابگاه و دانشگاه نرفته

عآره بهمنی ام

من ترم بهمنی ام آبجی دیگ بهمن باید برم ببینم اون موقع چیکار میکنن فعلا ک خوابگاه خود دانشگاه تا خر خ ...

آهان پس نیمسال دومی

ایشالا که همون خوابگاه دولتی برات اوکی میشه

حتما پشت سرهم پیگیری کن که اگه یه موقعی

جای کسی خالی شد حواسشون به تو باشه

موفق باشی عزیزم♥️💋

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
عزیزهههههه دلم فدات شم من🥺🥺❣️❣️ی خورده میبینم بقیه بهم میگن کار نداره هوشبری بعدش بیکاری و اینا نا ...

سلام رهگذر یه چیزی بگم ، یکی از استاد ها می‌گفت اینکه میگن هوشبری بازار نداره چرته ، تا حالا هوشبربیکار ندیده.

آهان پس نیمسال دومیایشالا که همون خوابگاه دولتی برات اوکی میشهحتما پشت سرهم پیگیری کن که اگه یه موقع ...

چشم عشقم فعلا تا بهمن خیلی وقته 

دیگ برم اونجا گقتن تگ جای خالی بود میدیدم بهت امسال سنجش ظرفیت ها رو زیاد کرده خیلی تعداد دانشجوها بیشتر از تخت های خوابگاهشون شده مجبورن بفرستن آزاد تا بقیه فارغ التحصیل بشن ما رو ببرن جای اونا