2777
2789

هرکی میدونه بگه کد معرف رو کجا باید وارد کنم؟؟

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنامه قابل اعتماده برای خرید و فروش طلا؟اینکه مبلغ زیاد بزارم؟

اره خیلی خوبه 

من خیلی وقته دارمش 

نصب کن کد دعوت منو بزن  ۵ میلی طلا به هردومون طلا هدیه میده من تاحالا خیلی گرفتم

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
اره خیلی خوبه من خیلی وقته دارمش نصب کن کد دعوت منو بزن ۵ میلی طلا به هردومون طلا هدیه میده من تاحا ...

چطوریاس چه باید کرد؟صرافیه؟

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید
پروفایل ک بری اونجا ک ی کادر داره برا هدیه میری داخلش پایینش نوشته کد معرف بزنید

عزیزم چرا میزنه نامعتبر

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
اره میشه برداشت کنی همون موقه . من خیلی طلا تبدیل ب پول کردم

چجوری تبدیل کردی ب پول

چطوریاس چه باید کرد؟صرافیه؟

عزیزم ی برنامس نرخ طلا رو نشون میده و اگ کد معرف بزنی ۵ میل طلا میده میتونی  درجا نقدش کنی خب و حتی پولای کمتو  میتونی مثلا ۵۰ هزار طلا بخری اونجا با گروندشدنش هی بره روش بعد برداشت کنی خیلیییی عالیه برا پس انداز پولایی ک خیلی کمه رو طلا میگیری با گرون شدنش زیاد میشه هررروقت ک بخای بر  میداری

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!