2777
2789
عنوان

خانومایی ک برنامه میلی طلارو دارن قسمت کد معرفش کجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 90 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودش نوشته فرروش میزنی پول میاد حسابت

الان من کد معرف میزنم میزنه نامعتبر چرا؟بخش دریافت کد هدیه رفتم درسته؟

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

عزیزان اگ هدیه میخواید ۵ میل طلا هدیه بده حتماااا باید کد معرف بزنید ک به هر دو هدیه بده .ـنزنید  هدیه نمیگیرید تمام نکات رو خواهرانه براتون گفتم . هر چقد بیشتز کد بزنید بیشتز هدیه میدع . 

این کد منه milli-aibtq 

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
چرا متوجه نمیشم من

عزیزم برنامه میلی رو از مایکت نصب کن  نرخ طلا رو میگه خب اگ کد معرف بزنی بهت ۵ میل طلا میده میتونی همون لحظه نقد کنی ب حسابت بیاد . اگ نزنی نمیده .ـ

مثل برنامه های اونوا همراه من و.. ک نت هدیه میدن . یچیز اونجوریه

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
برنامه میلی از مایکت milli-aibtqکد من معتبره بزن میاد هدیه برات . بعضی از کدا نامعتبرن و ازبین رفتن

من از کدت استفاده کردم و گرفتم

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

برنامه میلی از مایکت milli-aibtqکد من معتبره بزن میاد هدیه برات . بعضی از کدا نامعتبرن و ازبین رفتن

من الان بخوام طلا بخرم باید کجا برم و چیکار کنم؟

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه