2777
2789
عنوان

تجربه ی من از یک هفته حذف قند صنعتی

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 29 پست
خیلی خوبه

خیلی برا سال ۹۹ هست دیگه همسرم مریض شدسرطان گرفت  دائم تو بیمارستان ها بودم نزدیک یک سال دیگه به رژیمم اهمیت ندادم ودوباره برگشتم همون وزن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم خوبی😘😘خداروشکر جات خالی رفتم مسافرت خیلی روحیم عوض شد ...بقیشم که خواستی بیا خصوصی . ...

خوبم درخواست نمی‌خواد حذف که نکردم 

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
من ده روزه قند مصنوعی و طبیعی رو کلا حذف کرردم.....ولی یه وقت ها فشارم میوفته دلم میخواد

قند طبیعی رو برای چی حذف کردی ؟ اتفاقا هر وقت هوس شیرینی و این چیزا کردی یکم قند طبیعی مثل خرما ، کشمش یا میوه های شیرین بخور که اون میل شدیدت از بین بره وگرنه اگه خیلی خودت رو اذیت کنی سر رژیم ، یهو زده میشی و ولش میکنی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
قند طبیعی رو برای چی حذف کردی ؟ اتفاقا هر وقت هوس شیرینی و این چیزا کردی یکم قند طبیعی مثل خرما ، کش ...

رژیم کتو گرفتم حذفه ...من یک ماه فقط میخوام بگیرم بقیه اش رو رژیم عادی ادامه میدم اخه عجله دارم نمیخوام کارم عقب بیوفته محبورم یک ماه اینجوری باشم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

سلام دوستان ببخشید نتم قطع شد 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

من قندو کامل حذف کردم و ن چربی سوز خریدم ازین ساعت شنی ها 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

اولش گن به زور برام بسته میشد توی دو هفته یک سایز کم کردم و رفتم رو ردیف دوم چنان اعتماد بنفسی پیدا کردم که حد نداره شکمم تخت تخت شده درسته که معلومه زایمان کردم ولی وقتی لباسای قذیمیو میپوشم کیف میکنم 

2810