2777
2789
عنوان

بی خبر تا کی بمانی از دل و احوال کن😒😔

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 82 پست
حالا غزل بگی برمیگرده همه مردا عین همن من الان دارم سکتع میکنم برا بچم اون تو عشق و حال و راااحت بی ...

چرا چی شده مگه؟ 

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

بازم اشتباه نوشتی فنجان😅

دویاره اشتیاه نوشتم🤕

خداوندا تو مسئولی.خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندندر این دنیا چه دشوار است،چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است …🍁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دویاره اشتیاه نوشتم🤕

املات ضعیفه معلمتون کتک لازمه😂

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

چرا چی شده مگه؟

خیلی مفصله من و بچم و بیرون کرد هیچ حق و حقوقی ام نمیده بهم وکیل ندارم مهریه ام گذاشتم اجرا ولی نمیره دادگاه اگرم بره نمیده مطمئنم خودشو قایم کرده حالم خیلی بده از درون جیگرم آتیشه برا بچم در به در دنبال کارم نیسسست زندگی من و آینده یه بچه رو سوزوند مردی که مسئولیت نداره چرا زن میخواد چرا میگه بچه بیاریم خدا ازش نگذره که شب و روزم اشکه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
حالا غزل بگی برمیگرده همه مردا عین همن من الان دارم سکتع میکنم برا بچم اون تو عشق و حال و راااحت بی ...

از خوشی نیست اومدم پست گذاشتم به ساعت نگاه کن دلم واسش پر میزنه😔

خداوندا تو مسئولی.خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندندر این دنیا چه دشوار است،چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است …🍁

املات ضعیفه معلمتون کتک لازمه😂

نه کییورد تغییر میده ریز هم هست انگشتم باید باریک کنم

از خوشی نیست اومدم پست گذاشتم به ساعت نگاه کن دلم واسش پر میزنه😔

بخدا لیاقت ندارن من حتی دوس پسر نمیگرفتم قبل ازدواج میگفتم فقط برا شوهرم باشم الان من و با یه بچه ول کرد چسبید به پلنگایی که لایقش از امام حسین خواستم گردنش بزنه اه بچم و مادرم بگیره 

خیلی مفصله من و بچم و بیرون کرد هیچ حق و حقوقی ام نمیده بهم وکیل ندارم مهریه ام گذاشتم اجرا ولی نمیر ...

بمیرم برای دل پردردت

همین الان از خدا خواستم زندگیت به روال عالی برگرده🥺

نه کییورد تغییر میده ریز هم هست انگشتم باید باریک کنم

کیبورد بزرگ دانلود کن 

کیبورد بزرگ دانلود کن

خو کل صفحه رو میگیره

بمیرم برای دل پردردتهمین الان از خدا خواستم زندگیت به روال عالی برگرده🥺

خدانکنه مرسی عزیزم ۸ سال ساختم کار کردم گفت وظیفه ت بوده حقوقم و میدادم بهش گف باید میدادی اما یه ریال بهم نداد خودمو خار کردم که زندگی کنم 😞💔 اعتماد بنفسم ازم گرفت چهره ام و پیر کرد خوردم کرد عصبیم کرد وقتی بهش نیاز داشتم ولم کرد خونوادش مسببن

خو کل صفحه رو میگیره

خب بگیره 

بعد تایپ میره دیگه

خیلی مفصله من و بچم و بیرون کرد هیچ حق و حقوقی ام نمیده بهم وکیل ندارم مهریه ام گذاشتم اجرا ولی نمیر ...

خونه از خودتونه ؟مال و اموالی داره؟اگه داشته باشه حتی فرار کنه دادکاه حقتونو میگیره

خدانکنه مرسی عزیزم ۸ سال ساختم کار کردم گفت وظیفه ت بوده حقوقم و میدادم بهش گف باید میدادی اما یه ری ...

صدتو برای کسی گذاشتی که لیاقت نداشت😢