2777
2789

بی خبر تا کی بمانی از دل و از حال من؟

استخاره کرده ام، هستی تو در اقبال من

چشم هایم خسته از این انتظار تلخ شد

تا تباهی می روم، وقتی نباشی مال من

من تپش های دلم را می شمارم روز و شب

مرگ با او می تپد در  بغض های کال من

رفته ای، چشمم که بارانی ست از داغ دلم

این پریشانی که مانده، شد غم امسال من

خسته ام بعد از تو، از این روزهای بی کسی

مرگ تدریجی بگیرد دامن امثال من

خواستم آغوش تو جایی شود تا گل کند

در حریمش عاشقانه های پر جنجال من

التهابی را که لب هایت به خلوت داشت، آه!

مثل آتشْ زیر خاکستر  کند احوال من

سهم من هستی، ندارم دل، ببینم دیگری

عاشقت باشد به خلوت، می شود بد حال من

شوق آغوشت دوباره می کند دیوانه ام

مانده بوسه ای ته اگرم فا.ل من

خداوندا تو مسئولی.خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندندر این دنیا چه دشوار است،چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است …🍁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از سعدی بود ؟

واقعا؟

خداوندا تو مسئولی.خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندندر این دنیا چه دشوار است،چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است …🍁

از سعدی بود ؟

خیر

باران بزند کوچه دلش در تب و تاب است

انگار هوا مثلِ دلم پا به رکاب است

در من همه ی خاطره ها قد بکشد باز

تا صبحدمان حالِ دلم سخت خراب است

این پنجره ها پلک گشایند به شوقی

دیوار و درِ خانه ولی دارِ طناب است

جان کندَن دل بر سرِ دستم همه ی شب

سوگند به دل، خاطره اش زجر و عذاب است

بی او دلِ من تا سحر از غصّه بمیرد

مرگی ست که شرحِ غمِ بی حدّ و حساب است

من در غمِ این خاطره ها خانه به دوشم

امّا همه شب چشمِ گُلم گرمِ به خواب است

این کوه که افتاد به پایش دلِ من بود

با اشک سرودم که دلم آهِ مذاب است

چشمانِ غزل نوشِ دلش رحم نیامد

بر من که دلم مستِ همین جام شراب است

هر شب که دلِ کوچه بگیرد، دل من باز

در فکرِ همان چشمِ نجیب و دلِ ناب است

انگار هوا با دلِ من خاطره دارد

باران بزند، حالِ دلم باز خراب است

بیت یکی مونده به اخر فقط🥺

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

بیت یکی مونده به اخر فقط🥺

😔🥲

حالا غزل بگی برمیگرده همه مردا عین همن من الان دارم سکتع میکنم برا بچم اون تو عشق و حال و راااحت بی مسئولیت بی خاصیت

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
😔🥲

میخوام بزارمش امضام🥺🥺

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

میخوام بزارمش امضام🥺🥺

بیت اخر اشتباه نوشتم

مانده بوسه ای ته غنجان گرم فا.ل من

میخوام بزارمش امضام🥺🥺

خوبه🥲

بیت اخر اشتباه نوشتممانده بوسه ای ته غنجان گرم فا.ل من

بازم اشتباه نوشتی فنجان😅

خوبه🥲

بعد مدتها یه شعر به دلم نشست👍