2777
2789
عنوان

شما بودی انصراف میدادی

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 60 پست
بهم گفتن علوم پایه نزن پشیمون میشی🥲علاقه ام نداشتم البته

ای بابا همه همینو میگن ولی بنظرم شیمی کاربردی و همین رشته امار زیست سلولی اینا از همشون بهتره میکروبیولوژی اینا

ولی خب هم باید علاقه داشتی باشی هم اینکه تا ارشد و دکترا بخونی

یکسال از دست بدی بهتره تا یک عمررررر حسرت .امسال زود میگذره و فراموش میشه .ولی نخونی تا عمر داری باه ...

همه اینا ب شرایطم بستگی داره یگم شرایطم سخته ولی واقعا حقم بود برسم ب پرستازی یا معلمی 

چون تو مدرسه خیلی خوبی درس خونوم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم پس به نظر شما ارزش داره ؟

معلومه که ارزش داره .اون رشته ای که میری الان همیشه هست در دسترسه. ولی اگه واسه چیز بهتر تلاش نکنی چند سال دیگه میبینی یه مدرک بیخود دستته نه کار داره نه پرستیژ بعد میگی‌کاااش حداقللل یه سال تلاش میکردم کاش

ای بابا همه همینو میگن ولی بنظرم شیمی کاربردی و همین رشته امار زیست سلولی اینا از همشون بهتره میکروب ...

اره اینجور رشته ها رو معمولا باید تا دکتری ادامه داد تا بشه به یه درامدی رسید 

اره بنظرم بازار کارش از میکروبیولوژی بهتره چون حداقل میتونی تدریس کنی 

کاربری دست دونفره..من و دوستم
معلومه که ارزش داره .اون رشته ای که میری الان همیشه هست در دسترسه. ولی اگه واسه چیز بهتر تلاش نکنی چ ...

ممنونم ازتون واقعا خیلی لطف کردین

ندارم تلگرام😬میای خصوصی همینجا ؟

عهه الان خب چیکار میخوای کنی  میری یا بمونیم بخونیم دهنمون سرویس بشه شکنجه بشیم تهش بشیم دکتر؟

اخه بدبختی میدونی چیه پزشکی هم دیگ میگن بدرد نمیخوره😂

عهه الان خب چیکار میخوای کنی میری یا بمونیم بخونیم دهنمون سرویس بشه شکنجه بشیم تهش بشیم دکتر؟اخه بد ...

من زنگ میزنم دانشگاه بپرسم ببینم هزینه انصراف چقدر میگیرن

خودم که دلم میخواد بمونم بخونم ولی خدایی دهنمون سرویس میشه بدجور😂اره میگن اشباع شده

رشته مورد علاقت چیه کلا ؟

من زنگ میزنم دانشگاه بپرسم ببینم هزینه انصراف چقدر میگیرنخودم که دلم میخواد بمونم بخونم ولی خدایی ده ...

من میخوام واسه پزشکی بخونم

که تهش پرستازی ازاد شهرمون بشه😂

رشته مورد علاقه رو ول کن کی خوشش میاد از درس خب من همه اینکارارو بیشتر بخاطر پرستیژ و ازدواج ایندم‌میکنم

وقتی یه ازدواج خوب کردم دیگ کار نمیکنم😂

حوصله داریا اصلا زن چ ب کار 

ولی خب شرایط الان اینطوریع که باید درس بخونی مجبورم

من میخوام واسه پزشکی بخونمکه تهش پرستازی ازاد شهرمون بشه😂رشته مورد علاقه رو ول کن کی خوشش میاد از د ...

دقیقا ، منم همه این درسا رو فقط بخاطر پرستیژ و اخترامش میخوام بخونم البته که علاقه هم دارم واقعا ولی درس خوندن انقدر سخت شده که ادم باید علاقشو نادیده بگیره

واقعا؟ امیدوارم موفق باشی دختر جان 💜

اره بخدا ثبت نام مجازیمو انجام دادم فرداهم گفت بیا حضوری یسری کاراش مونده از شنبه کلاسامون شروع میشه

من خودمو راحت کردم چشمم کور اون دو سال کنکور یه غلطی میکردم ک نکردم سال دوم رتبمم بدتر شد دیگ بیخیال