2777
2789
عنوان

شما بودی انصراف میدادی

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 60 پست
اگر به تدریس علاقه داری و ریاضیتم خوبه واردش شو

خیلی دارم حسرت میخورم یه مدرسه خیلی خوبی یودم و اکثرا هم پزشکی قبول شدن بعد من داغوتم واقعا 

از اینده میترسم کاش فقط میمردم این روزهارو تجربه نمیکردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی دارم حسرت میخورم یه مدرسه خیلی خوبی یودم و اکثرا هم پزشکی قبول شدن بعد من داغوتم واقعا از اینده ...

دقیقا چقدر مثل من،، فرزانگان بودم و پنج شیش تا از دوستام پزشکی اوردن بقیه ها همه پیراپزشکیای خوب ولی من هیچی

همش حسرت میخورم ولی خب خیلی ام کم کاری کردم 

کاربری دست دونفره..من و دوستم
واسه نهاییا خیلی سختی کشیدم خیلی نمیدونم بیا جا نزنیم بکوب بخونیم من دلم روشنه میشههر کیو امسال دیدم ...

من حمایت هیچکسو ندارم🥲پدرو مادرم گفتن هرچی شد عواقبش با خودت…خیلی میترسم انصراف بدم و سرکوفت بشنوم

تو چطور ؟ حمایتت میکنن؟

من حمایت هیچکسو ندارم🥲پدرو مادرم گفتن هرچی شد عواقبش با خودت…خیلی میترسم انصراف بدم و سرکوفت بشنومت ...

من بدبخت تر از تو پدرم ک بیماره یهو میبینی سر از بیمارستان در میاریم 

مامانم و برادرم‌میگه هرطور فکر میکنی

بابام‌میگه برو اصلا نمون 

دقیقا چقدر مثل من،، فرزانگان بودم و پنج شیش تا از دوستام پزشکی اوردن بقیه ها همه پیراپزشکیای خوب ولی ...

هعی منم اگ بفهمن من اینارو اووزدم هیچی خیلی بدبختم 

اابته من شرایطم بد بود بابام دیالیز میشه سکته هم کرده بود خیلی اوضاع بدی بود

من بدبخت تر از تو پدرم ک بیماره یهو میبینی سر از بیمارستان در میاریم مامانم و برادرم‌میگه هرطور فکر ...

ای وای امیدوارم زودتر خوب شن🥲

من همه بهم میگن نمون ، برای همون میترسم پارسالم خیلییی کم گذاشتم وگرنه الان یه چیز خوب قبول میشدم 

هعی منم اگ بفهمن من اینارو اووزدم هیچی خیلی بدبختم اابته من شرایطم بد بود بابام دیالیز میشه سکته هم ...

عزیزم🥲🥲از خدا براشون بهبودی میخوام هرچه زودتر

عزیزم انصراف بده و فوراااا شروع کن به خوندن امتحان‌نهایی دادن خیلی راحت تر از کنکوره اگه قبول نشدی هم سال بعد این رشته ای که الان میخونی رو دوباره بخون چیزی از دست نمیدی فقط یکسال واسه خواستت میجنگی

عزیزم انصراف بده و فوراااا شروع کن به خوندن امتحان‌نهایی دادن خیلی راحت تر از کنکوره اگه قبول نشدی ه ...

منم ب بابام‌میگه میگه یک سال از عمرتو از دست میدی 

خیلی در شرایط سختی قرار گرفتم یعنی این لحظه ها مرگ ارزو میکنم 

۲۱ تا امتحان نهایی باید بدیم داغون میشیم 

عزیزم انصراف بده و فوراااا شروع کن به خوندن امتحان‌نهایی دادن خیلی راحت تر از کنکوره اگه قبول نشدی ه ...

ممنونم عزیزم پس به نظر شما ارزش داره ؟

منم ب بابام‌میگه میگه یک سال از عمرتو از دست میدی خیلی در شرایط سختی قرار گرفتم یعنی این لحظه ها مرگ ...

یکسال از دست بدی بهتره تا یک عمررررر حسرت .امسال زود میگذره و فراموش میشه .ولی نخونی تا عمر داری باهاته حسرتش