2777
2789
ترک ها رفته رفته سفید میشن اما شلی و اویزونی و چرکش جمع میشه. تیرگی هاشم از بین میره برای ترک هم از ...

آهان خداکنه شکمم خوب شه  همش توو فکر عمل برم عمل کنم مث قبل شه 😭

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
چه عوارضی چقدر عجیب من که فرداش خودم رفتم خونه بابام از پله ها دو طبقه تازه کریره بچمم دست خودم بود ...

من خودم سز شدم اذیت نشدم اما وای وای خواهرم گریه میکرد میگفت چرا نگفتین سز انقدرررر ادم اذیت میشه گلم بدن با بدن فرق میکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش مث بچه اولم طبیعی زایمان کرده بودم. با اینکه دو روز درد کشیدم و بچه به سختی اومد اما این حالو ند ...

صبور باش بدنت ترمیم می‌کنه عزیزم انشالله خیلی زود شرایطت اکی میشه

العی آمین من رو نگه داشتن تو اتاق مادران میموندیم متهایی که بچمون تو دستگاه بود

شوهرم نمیذاشت آخه ی خانمی مونده بود بالاسر بچه نرفته بود بخیه اش رو بشوره عفونت کرده بود ب روز بدی اقتاده بود بالاسر بچه هم دیگه عمه اش میموند بخیه رو باز کرده بودن زخم رو قیچی کرده بودن و بعد هم ندوخته بودن تا عفونتش خوب بشه اینو ک شوهرم شنید نذاشت من بالاسرش بمونم روزی یبار بیشتر نمی‌ برد چقدرم گریه میکردم بخش ک رفت خودمم بخیه ام کشیده بودن بعدش  رفتم بالا سرش

اگر بخیه های من عفونت میکردن بدبخت میشدم خانواده ی شوهرم ک رحم نداشتن ک مادرشوهرم ی شب موند بالاسر بچه بعدش رفت ی شهر دیگه ک گسی بهش نگه بمونه عمه اشم تا مرخص نشد ی سر ب ما نزد خانواده ی خودمم ک راه دور بودن کرونا بود رفت و آمد نمیشد کرد 

روزهای سختی رو گذروندم

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
چرا عزیز

روحیم مناسب طبیعی نبود درد لحظه ی اخر که کشیدم تا ابد یادم نمیره بخاطر همین افسرده شدم رفتم روان پزشک گفت روحیه شما مناسب طبیعی نبوده بعدش هم مجبور شدم به عمل زیبایی چون بد بخیه خوردم و گوشت اضافه اورده بود اون ناحیه کلا خاطره خوبی ندارم از طبیعی ،حین زایمان هم دکتر بی اعصاب بود زد تو گوشم .

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
درد طبیعی بینهایت ولی طبیعیه و تموم میشه. ولی این سزارین معلوم نیس هر روز یه بلای جدید سرم میاد. خدا ...

شیاف استفاده میکنی؟ حتما روزی دو سه تا باید استفاده کنی تا درد بخوابه

در مورد سر درد بخاطر بیحسی بود باید یه سری چیزا رو رعایت میکردی ،دو روز نباید زیر سرت بالش میزاشتی،بچه رو نباید خودت شیر می‌دادی ،تو باید کلا دراز کش میبودی،یه نفر بچه رو برداره رو سینه ت

نسکافه و قهوه باید زیاد میخوردی و .... زیاد هست الان یادم نیست

روحیم مناسب طبیعی نبود درد لحظه ی اخر که کشیدم تا ابد یادم نمیره بخاطر همین افسرده شدم رفتم روان پزش ...

وای دوست منم بعد از زایمان گریه میکرد می‌گفت آخه چرا من باید طبیعی زایمان میکردم افسرده شده بود ،خیلی برام عجیب بود ،خو آخه وقتی زایمان کردی تموم شده دیگه مگه مهمه به چه روشی بوده🤦🏻‍♀️این که ناراحتی نداره عزیزم

بخدا قسسسسسم با زجر بینهایتی که طبیعی داره بازم طبیعی. من نمیگم زجر طبیعی کمتره ولی سزارین عوارضش نا ...

دقیقامن دوبارسزارین شدم سربچه اولم بعدده سال هنوزجای بخیم دردداشت زیرشکمم روحس نمیکنم چون عصب هاش ازبین رفته شکمم مونده چون بخیه داشتم نتونستم گن ببندم و‌..به آجیم میگم باورنمیکنه چون خودش طبیعیه

اگه طبیعی میتونی اره.من دوس داشتم طبیعی بشم دکترم دعوام کرد گفت نمیتونی ،برابچه خطرداره،خلاصه برعکس ...

من فقط نگران بچم🥲خودم تیکه تیکشم مهم نیست

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

وای دوست منم بعد از زایمان گریه میکرد می‌گفت آخه چرا من باید طبیعی زایمان میکردم افسرده شده بود ،خیل ...

ببین گلم اون دردی که میکشی خیلی وحشت ناکه منم سنم کم بود از بس داد زده بودم تا یک هفته صدام گرفته بود ،همون دردهایی که میکشی و فشار هایی که بهت وارد میشه خودش باعث افسردگی میشه ،من تا حدی حالم بد بود گفتم خودمو از ساختمون بندازم پایین ،خانوادم دائم میبردنم مسافرت دورمو خلوت نمیذاشتن تا کم کم بهتر شدم 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
ببین گلم اون دردی که میکشی خیلی وحشت ناکه منم سنم کم بود از بس داد زده بودم تا یک هفته صدام گرفته بو ...

عزیزم....

منم سنگ کلیه دارم ،هر چند وقت یه بار که سنگ دفع میکنم خیلی درد وحشتناکی داره ،یه بار دکترم بهم گفت مثه درد زایمان طبیعیه، ولی من فکر میکنم درد زایمان بیشتره

2810