2777
2789

من ک سزارین شدم صدبار دیگه هم برگردم عقب بازم انتخابم سزارینه

بالاخره هفت لایه باید بریده بشه معلومه ک درد داره

دستمون زخم بشه تا یک روز سوزش داره

دیگه هفت لایه جای خود داره

من ک راضیم

منم دوتا سزارین داشتم، اولی بعد عمل هیچ دردی نداشتم، دومی رو درد داشتم شیاف میزاشتم، کمرم تا تقریبا شاید شش ماه بعدش یه چیزی مثل برق گرفتگی بود وقتی میخواستم خم و راست بشم، ولی الان دیگه اونجوری نیست، انشالله به مرور زمان بهتر میشی

فقط درد سرت، بعد عمل 24ساعت تقریبا نباید تکون میدادی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من خودم رفتم سزارین ولی خیلی راضیم بازم باشه میرم سزارین البته من شخصی رفتم ۱۰ تومن شد الان ۳۰ شده ولی رسیدی عالی داشتن بخیه هامم لیزری بود خیلی راضی بودم با این که سخته کمی ولی من دوس داشتم 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

منم طبیعی بودم  راحته راحته با اینکه بخیه داشتم همون روز اول بلند شدم و کارامو کردم خارجیا فقط طبیعی دنیا میارن چون عوارضشم کمتره سزارین شکمو پاره میکنم اونم ۷لایه اووخ اصلا نمیتونم بهش فکرم کنم دیگه چ برسه شکمم پاره بشه

بعدشم میخوای ب بچه شیر بدی چجوری میخوای بغلش کنی

منکه تجربه هردو رو داشتم میفهمم چ غلطی کردمفقط خدا خودش به دادم برسهالان ده روز از زایمانم گذشته جدا ...

تتا ده روز خوب میشه کم کم ده روز اول نمیتونی فقط بلند بشی 

ولی من خداروشکر میکنم سز شدم بنظرم خیلی بهتره 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

من تو بیمارستان ی شیاف گذاشتم همون شد بقیش رو خودم تحمل کردم خوب بود فقط دولا بودم خخخخ من که فقط سزارین اونم خصوصی 

والا من خودم رفتم سزارین ولی خیلی راضیم بازم باشه میرم سزارین البته من شخصی رفتم ۱۰ تومن شد الان ۳۰ ...

من خودمم دوس داشتم سز بشم خددروشکر شدم 

خیلیم خوبه 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

من دوتا سزارین داشتم

یکی با بیهوشی یکی هم با بی حسی

نمیگم درد نداشتم ولی اصلا این عوارضی که شما میگی رو‌تجربه نکردم

سردرد و‌کمر درد نداشتم و ندارم...

دکترتون خوب نبوده...

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

منی که طبیعی بودم و درد طبیعی برام مثل پریود بود 😶

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

سلام

من ۳ تا بچه ام رو سزارین کردم...

سزارین دومم دکتر بسیار خوبی بود اما خیلی دردناک بود،

سزارین اول و سوم به ظاهر دکتر خوبی بودند ، به قول قدیمی ها دستشون سبک بود و زود سرپا شدم ولی خب چند روز درد کشیدن رو داشتم...

وقتی توی بارداری  چهارم می رفتم دکتر همه اسم اون دکتر اول و سوم رو می گفتن که خدا کنه فقط اونا عملت نکرده باشن....

چرا؟ چون ظاهرا عملهاشون چسبندگی زیاد می داد...

من همیشه طبیعی برام آرزو بود، خدا کمک کرد و زایمان چهارمم طبیعی شد به لطف خدا

خدا رو خیلی شکر می کنم، بخیه هاش تا ۸ روز اذیتم کرد، کم کم خوب شدم

ولی وااااقعا از طبیعی بسیار راضی تر بودم ، بسیااااار

خیلی شاکر هستم

این رو هم بگم که برای طبیعی باید تلاش کرد ،ورزش کرد ، و اصلاح مزاج...تا ان شاءالله زیاد سخت نباشه

تاپیک جامع زایمان طبیعی بعد از سزارین توی نی نی سایت بهم کمک کرد

ان شاءالله همه زایمانهای خوب تجربه کنند و به سلامت فارغ بشن و خدا فرزندان خوب و سالم عطا کنه بهشون

استارتر عزیز ان شاءالله شما هم زودتر خوب بشی،

یه کم صبور باش

ان شاءالله نی نی هم خوش قدم باشه برات و خیر ببینی ازش

من خودمم دوس داشتم سز بشم خددروشکر شدم خیلیم خوبه

سختی خودشو داره البته بعد عمل که میگن پاشو راه برو اونجاش خیلی سخته والا ولی از طبیعی و عوارض طبیعی بهتره کمر اینامم اصلا درد نکرد امپولمو خیلی خوب زدن فقط سوند بد بود در که آوردن سوزش داشتم تا ۱ هفته اونجارو خوشم نمیاد سوند رو 

بالاخره طبیعی انتخاب کنیم یا سزارین🥲

اگه طبیعی میتونی اره.من دوس داشتم طبیعی بشم دکترم دعوام کرد گفت نمیتونی ،برابچه خطرداره،خلاصه برعکس بقیه بودم،میگفت مادرای دیگه چونه میزنن سزارین بشن ،اونوقت دارم باتودعوامیکنم سر طبیعی😄

۷۵.۹۲۸۰
2810