2777
2789
درد کمر الان چه ربطی به سزارین داره ،شاید مشکل چیز دیگه ایه،اولین باره میشنوم

نه بابا منم دوبار سز شدم و کمرم درد میکنه رفتم دکتر چند جا گفتن مشکلی نداره کمرت . انگار همون جایی که  امپولی میزنندداخل نخاع همون جا درد داشته باشه و این درد همیشگی همراهمون هست ،نمیشه راحت بشینی .همون قسمت درد میگیره و کم کم کل پشتت درد میگیره و داغ میشی و نمیتونی بشینی و باید تغییر حالت بدی و پاشی یا دراز بکشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منکه از سزارین راضی بودم بازم میرم سزارین

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
ای خدا منم همین شدم پسر دومم ده روز تو دستگاه بود سومی ۵ روز واقعا ان آی سیو سخته برا مادر به زور شی ...

باورت میشه رفتم خونه اصلا حواسم نبود مسکن باید بذارم کلا نابود بودم چرا بچم نیست باهام خونه نیومد تجربه ی سختیه خدا برا هیچکس نخواد

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
چرا عزیزم. جمع میشهبرای من که جمع شد

تا الان هرررر چی خانم اومده باشگاه که پایین شکمش نرفته داخل سزارین کرده 

یکیش خواهرم از هر نظر خوش اندام جز پاین شکمش رفت دکتر گفته بود سزارین شدی رحمت بیشتر از این جمع نمیشه

آره منم تو 40هفته با آمپول فشار زایمان کردم. آره دردش همونه که کشیدی ولی هی بیشتر میشه در حد آرزوی م ...

میگند خیلی از گناهان بتذاپن درد از بین می‌ره..پس خیالم راحت باشه زجر الکی نکشیدم..

دقیقاااا برا من در حد چندددد ساعت بود آخرم سزارین شدم.شمت طبیعی آوردید با آمپول فشار ؟؟؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
من دوبار سزارین شدم دو بار دیگه هم زایمان کنم سزارین میکنمبه خدا از درد الان پریودم کمتر بوداصلا و ا ...

یعنی حالت رو خریدارم شکم رو از زیر پاره پاره میکنن وزن شکمم روش میفته نه میتونی بشینی نه راحت پهلو به پهلو بشی بعد با این حالت یه بچه رو هم باید تر و خشک کنی اونوقت میگی از پریودی راحتره؟

باورت میشه رفتم خونه اصلا حواسم نبود مسکن باید بذارم کلا نابود بودم چرا بچم نیست باهام خونه نیومد تج ...

العی آمین من رو نگه داشتن تو اتاق مادران میموندیم متهایی که بچمون تو دستگاه بود 

تا الان هرررر چی خانم اومده باشگاه که پایین شکمش نرفته داخل سزارین کرده یکیش خواهرم از هر نظر خوش ان ...

آره خب در اون حد نه

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
2810