2777
2789

انشالله خوب میشی...اگه خدا صلاح بدونه من مادر بشم حتما به امید خدا طبیعی انتخاب اولمه...چون همونطور که استارتر میگه خدا تو خلقت ما گذاشته طبیعی زایمان کنیم...حالا اگه دکتر تشخیص بده دیگه مجبوری سزارین کنی...مثل مامانم که مجبور شد ولی خداروشکر اون زیاد عوارض نداشت اما ریسکه و طبیعی ریسکش کمتره

سزارین بودم عالی بود عالی ،بیهوشی کامل ،درد فقط روز اول که مجبور کردن راه بریم بعدش تا چند روز فقط موقع بلند شدن کمی درد داشت ،تمام والا ۸ سال میگذره نه عوارض نه درد ،خداییش من طبیعی میخواستم از ترس سکته می کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامت باشین ، خوبم ممنون اووووو حالا انگار آرزوی محاله ، ارشدشو یه رشته دیگه بگیره بعد انتقالی بگیره ...

خداروشکر.انشاءالله همیشه خوب باشین.

ممنونم.بهش میگم.من نمیدونستم😍

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
شیاف دیکلوفناک چهار ساعت یه بار بذار،گن طبی ببند تا شش ماه،واینکه منم سزارین کردم متاسفانه کمر درد ت ...

من زایمان طبیعی کردم 

پنج سال و نیم میگذره 

اصلا به کمر نمیتونم بیشتر از نیم ساعت بخوابم 

راه که میرم قسمت پایین کمرم از درد نعره میزنه 

دیگه برات بگم جای بخیه زایمانم درد دارم  کیست هم اورد اون قسمتم عمل کردم 

دکتر گفت دنبالچم طی زایمان طبیعی در رفته و من در قسمت دنبالچم درد شدیدی حس میکنم موقعی که زیاد میشینم 

من یکی از مروجین زایمان طبیعی بودم 

الان مثل .... پشیمونم.

اگه سزارین فقط کمر دردش میمونه من با جون و دل قبول میکنم  

اینکه زایمان سزارین خوب وجود داره اصلا قابل کتمان نیست. اما احتمال دادنه عوارضش زیاده و ممکنه این ا ...

من عوارضی ندیدم و الان ۹ سال از زایمانم میگذره دریغ از کوچکترین عوارض

من زایمان طبیعی کردم پنج سال و نیم میگذره اصلا به کمر نمیتونم بیشتر از نیم ساعت بخوابم راه که میرم ق ...

و بعد از زایمان طبیعیم 

روز دهم دوباره بخیه هام جر خورد و رفتم دوباره بخیه زد برام 

و بیست روز من نه مثل ادم میتونسم بشینم نه راه برم 

اینهمه درد هم باعث شد افسردگی پس از زایمان بگیرم 

واقعا هیچ راهی برای تشخیص نداره؟

عزیزم قبل از زایمان ادم رو معاینه میکنن اگه برید پیش ماما اون بهتون میگه لگنتون برا زایمان طبیعی خوبه یا نه 

البته به وزن بچه و تمریناتی که خودتون طی مدت حاملگی انجام دادید هم ربط داره 

من خودم چون دوست ماما زیاد دارم همشون خیلی توصیه میکردن به تمرینات تنفسی و ورزشی برای زایمان 

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰

منو که همه بهم میگن سزارین کن طبیعی دهنت سرویسه، البته خودم تصمیم دارم اگه مشکلی برام پیش نیاد طبیعی باشه، طبیعی هم فک کنم برا همه مث هم نیست برا بعضیا راحته برا بعضیا سخت حالا منظور از همون راحت هم این نیست که بچه بدون درد بدنیا بیاد منظور تایم کمتر و بدون آمپول فشار، 

2810