2777
2789
کاش مث بچه اولم طبیعی زایمان کرده بودم. با اینکه دو روز درد کشیدم و بچه به سختی اومد اما این حالو ند ...

الان زایمان کردی ؟

ولی من از طبیعی ب شدت پشیمونم کاش برگردم عقب و سزارین کنم 😓

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...

عزیزم پزشکا دشمن پدر ما نیستن که 

بی حسی ایمن تره برای مادر و‌نوزاد

بیهوشی ممکنه دور از جون بهوش نیاد کسی 

و چون ازمایشات ریه و‌قلب و فشار خون تو بارداری متفاوته و نمیشه گرفت ممکنه برای یکی سم باشه

از طرفی اگر کسی مشکلات نخاعی داره خب بی حسی نخاع براش سمه

تازه بیهوشی گرونتر از بی حسی هست ولی برای زایمان بی حسی ارجح تر هست  ن بخاطر عوارض کمردرد و سردرد بلکه بحث جون مادر بچست  

بی حسی موادش وارد خون نمیشه چون کامل وارد عصب میشه ولی بیهوشی کامل رو جنین هم اثر داره که البته چون خیلی خیلی کوتاهه مهم نیست ولی ممکنه برای ی نوزاد بد باشه

کلا زایمان فرایند درناکیه دیگ 

استراحت کن قول میدم خوب شی

قدم نو رسیده مبارک😍😍

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در جواب خانم هایی که متهم به دروغگویی می کنن بعد اتهام به انتخاب دکتر بد و بیمارستان بد می کننبگم که ...

به قول خودتون صرفا به خاطر تجربه خودتون و از چشت گوشی کسی رو هل ندید لبه پرتگاه.

یکی بخاطر حرف شما میره طبیعی، صدجور مشکل پیدا میکنه. پس شما هم با تجربه شخصی خودتون کسی رو به طبیعی سوق ندید😊

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 

منی که سزارین شدم و بچه ای در کار نبود چی بگم 

خدایا هزاران مرتبه شکرت. هر وقت هرچی ازت خواستم بهم دادی. شاید یه کم طول بکشه اما همیشه بهترینشو بهم میدی. خوشبختیمو با دادن یه بچه سالم و صالح و خوشگل تکمیل کن. الهی آمیییین
ببخشید شما که میگی واسه سزارین شکم و پاره میکنن، خبر داری واسه طبیعی کجارو پاره میکنن؟؟؟😄طرف طبیعی ...

همین الانم کشوارای جهان اولی هنوز زایمان طبیعی رو تو اکثر دارن . اونوقت شما دلیل بی منطق میاری  !! حرفی ندارم باهات . 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

اگ طبیعی بهتر بود ک تو بیمارستان مجانی نبود 

من فرح زاییده ۱۴ سال پیش یک قرون ندادم 

ولی ابجیم همون سال ۲ ملیون داد سز کرد 

من تا رون پاهام جر خوردم ۴۲ اا بخیه خوردم رحمم پاره شد 

آبجیم آخ نگفت

الانه اگ سزارین بد بود

دکتر ۳۰ ملیون نمی‌گرفت و اینهمه خانم ک دستشون ب دهنشون میرسه و دارن انقده پول نمیدادن بابت ی زایمان

احتمالا واس زایمان دوم

سن بالا رفته خود و آدم کمر درد و...... داره

زن بدنش ضعیف شده

رسیدگی مث زایمان اول خانواده نمیکنن 

فک میکنه سز بده 

اسی چه شانسی داشتی طفلک. انشاله زود خوب بشی. منم سزارین شدم افتادگی مثانه دارم فکر میکنم از عوارض سزه

ولی خب خود عمل خیای راحت بود برام طوری که اصلا جا پهن نکردم بخوابم. دردی نداشتم اوکی بودم

همتا اسم خـودمه♥
چطور؟

خارج رحمی بود و سزارین شدم 

خدایا هزاران مرتبه شکرت. هر وقت هرچی ازت خواستم بهم دادی. شاید یه کم طول بکشه اما همیشه بهترینشو بهم میدی. خوشبختیمو با دادن یه بچه سالم و صالح و خوشگل تکمیل کن. الهی آمیییین
همین الانم کشوارای جهان اولی هنوز زایمان طبیعی رو تو اکثر دارن . اونوقت شما دلیل بی منطق میاری !! ح ...

شما کشورای جهان اول و با ایران مقایسه نکن. اونجا مثل ایران موقع زایمان طبیعی مادر و به فنا نمیدن. ضمنا جهت اطلاعتون الان‌اونجاهم بیشتر سزارین مرسوم شده.

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

سلاااام خواهر گلم😍فدات شم ممنونم.شما خوبین؟انشاءالله حال دلت همیشه خوب باشه🤲خداروشکر داره میخونه.ا ...

سلامت باشین ، خوبم ممنون 

اووووو حالا انگار آرزوی محاله ، ارشدشو یه رشته دیگه بگیره بعد انتقالی بگیره دبیرستان.  

شیاف دیکلوفناک چهار ساعت یه بار بذار،گن طبی ببند تا شش ماه،واینکه منم سزارین کردم متاسفانه کمر درد تا همیشه همراه آدمه ولی خب شرایط طبیعی رو اصلا نداشتم با اینکه زایمان زودرس گرفتم کل درد طبیعی رو کشیدم ولی زود زنگ زدم دکترم اومد بیمارستان سزارین کرد

بخدا قسسسسسم با زجر بینهایتی که طبیعی داره بازم طبیعی. من نمیگم زجر طبیعی کمتره ولی سزارین عوارضش نا ...

عوارضش چیه؟؟منم سزارین کردم اما آب تو دلم تکون نخورد، چند روز اول کمی درد داشتم خیلی زود سرپا شدم،

بجای فکر کردن به عوارض و ... خوب استراحت کن و تغذیه خوب داشته باش زودتر خوب بشی،دردای جسمی خوب میشن روحت رو درگیر نکن به خودت عذاب نده،

2810