2777
2789
عزیزم من فکر میکردم طبیعی میارم راحتم سنمم کم بود هیچکس هم بهم نگفت عوارض داره مشکل داره بخیه هام با ...

دقیقا. بخیه از شکم هزار بار شرف داره به بخیه از ....که حتی نتونی بشینی. یه دستشویی نتونی بری. با تیغ ازین سر تا اون سر میبرن. اه حالم بد شد

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوتا طبیعی داشتم اولی تو سن ۱۶ سالگی دومی هم ۲۶ سالگی اولی خیلی اذیت شدم بخیه خوردم تا کی نتونستم درست بشینم دومی اصن بخیه نخوردم خیلی راحت تر بود و بعد زایمان هم چون تنها بودم کارامو خودم کردم سرپاشدم الانم سومی حامله ام امیدوارم مثل زایمان دومم باشه البته بنظرم بیمارستان و دکتر هم بی تاثیر نیست من برای اولی روستا بودم و یه بیمارستان داغون اما دومی شهرستان و یه بیمارستان و اتاق خصوصی و دکتر خیلی خوب

خواهرمم خیلییی پشیمونه.خیلی عذاب کشید

پزشکش خوب نبوده 

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
بالخره طبیعی یا سزارین نفهمیدم اخر

قطعا سزارین ، پزشکت خوب باشه عالیه

من فقط ۳روز خوابیدم سرپا بودم دیگه

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝

کلام اخر و نظر خودم زایمان هردوش سخته اگه کسی بگه این بهتر از اونه فقط تجربه شخصیه اما چیزیکه متوجه شدم به شخصه اینه بگردید دنبال بیمارستان با تجهیزات و ماما و دکتر خوب

اگه بیمارستان از روش‌های رایمان بیدرد  استفاده کنه عالیه یعنی عالیه اصلا نمیفهمید چطور زایمان کردید روش هایی مثل اپیدورال یا اسپاینال

و اینکه زایمان امادگی میخواد شما از زمانی که باردار میشی باید برای زایمانت بدنت رو اماده کنی حالا یکی با پیادروی یکی رقص یکی مدیتیشن هر فرد متفاوته اگه نکنی چه طبیعی چه سز بعدش مشکلات بیشتری خواهی داشت

هردو عوارض داره اصلا شکی درش نیست اما بحث ترجیح فردیه

من برگردم عقب برای خودم بازم طبیعی رو انتخاب میکنم نمیگم گل و بلبل بود اما بخاطر شرایطتم اینکارو میکنم چون تنها بودم هیچ کمکی نداشتم و نیاز بود بتونم بعدش سریع پا شم و بچه داری کنم درحالیکه دیدم خواهرام بعد سز حداقل تا ۴ روز نمیتونستن پا شن و ما بچرو میذاشتیم زیر سینه برای شیر دادن. اما بازم دیدم تو آشناها که بعد سز روز بعد  سرحال بودن پس با بدن هم ربط داره

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
کاش مث بچه اولم طبیعی زایمان کرده بودم. با اینکه دو روز درد کشیدم و بچه به سختی اومد اما این حالو ند ...

پزشکت خوب نبوده محاله سزارین بد باشه

من کلا درد نکشیدم ، ۳روز استراحت کردم تمام

جای بخیه، گوشت اضافی، برش بزرگ و ناجور، جای زخم هیچی

چند صفحه خوندم اين عوارض نابود كننده اي ك ميگين رو نديدم

واضحا بگين چي هست؟

كمردرد ك سالهاست ثابت شده ربطي به سزارين نداره

براي لايف استايل غلط هست..

خب درد داشتن هم تا حدي طبيعي هست

زايمان كردين.

من ك دوتا سزارين شديم ك اولي رو تا نصفه طبيعي رفتم.

بازم برگردم عقب سزارين ميشم

عيچ مشكلي نداشتم

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

زایمان کلا نابود کننده است من طبیعی نبودم ولی خواهرم می‌گفت فقط آرزوی مرگ میکردم که این درد تموم شه خانواده ما طبیعی نمیتونن مامانمم خیلی عذاب کشید بعضیا خیلی راحت زایمان میکنن خودم دو تا سزازین داشتم اولی خیلی اذیت شدم شرایطمم خاص بود ولی برای دومی با تجربه بودم پمپ درد داشتم هیچ دردی حس نکردم راحت پاشدم زود نشستم بچه شیر دادم زودم بخیه هام خوب شد روز سوم بچه بغل بهداشت نشسته بودم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
😲۳بار؟دکتر من می‌گفت بیشتر از ۲بار مجاز نیستمشکلی پیش نیومد برات؟؟

تو اتاق عمل دکتر خیلی غر غر کرد که رحم ت نازک شده نباید حامله میشدی،میگفت هر اتفاقی برات ممکنه الان بیفته

فاصله ی بارداری هام کم بود،ولی خداروشکر مشکلی پیش نیومد،بهم گفت بیا برات قرص ال دی بنویسم😂

بخدا قسسسسسم با زجر بینهایتی که طبیعی داره بازم طبیعی. من نمیگم زجر طبیعی کمتره ولی سزارین عوارضش نا ...

دکترت خوب نبوده وگرنه اگر ۱۰۰ بار برگردم عقب بازم سزارین میشم . برو تاپیک های به غلط کردن افتادن طبیعی رفتن هم بخونید ..... چند روز پیش دکتر مغز و اعصاب کودکان بودم یه بچه رو آورده بودن که ۴ سالش بود راه نمی‌رفت،  برسی شده موقع زایمان طبیعی و کشیدن بچه با دستگاه به سر بچه فشار اومده و بخش هایی از مغز مشکل خورده بود و بچه راه نمی‌رفت هنوز ! اینم از عوارض طبیعی 

من تجربه هر دو رو دارم طبیعی اگر بخیه کم بخوری و اصولی باشه طبیعی بهتره ولی مساله اینجاست خیلی از دکترا هنوز نیومدن تیغ میندازن تا نا کجا آباد و برش میزنن.

درد طبیعی ۴ ساعت قبل زایمان خیلی زیاد(تجربه من)که با اپیدورال کم میشه انا سزارین بعدش درد داری ک با شیاف کنترل میشه...در مورد کمر درد و سردرد باید نسکافه میخوردی حیل عمل سرتو تکون نمیدادی و تا ۱۲ ساعت بعد عمل تکون نمیخوردی و نمینشستی 

❤️امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام❤️

بخدا قسسسسسم با زجر بینهایتی که طبیعی داره بازم طبیعی. من نمیگم زجر طبیعی کمتره ولی سزارین عوارضش نا ...

عزیزم انشاا خوب میشی برات صلوات فرستادم..

درد طبیعی چند ساعته؟ میگیره و ول می‌کنه  درسته ؟و چقدر شدیده؟..

چون من دردم نیومد تو چهل هفته آمپول فشار زدن در حد چند ساعت زجر واقعی کشیدم ول میکرد ی ثانیه باز ده برابر بر میگشت ..همون درد طبیعیه ؟؟ بنظرم چون در اثر 

امپول بود 

بیشتر بود..آخرم سزارین شدم ...

ممنون میشم جواب بده اگه کسی می‌دونه برام مهمه .

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
2810