2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند شب پیش ک خبر مرگ دوستمو شنیدم فک کردم صب شه خودش میاد خبر سلامتیش و میده ولی...میشه ی فاتحه براش بخونید

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
چند شب پیش ک خبر مرگ دوستمو شنیدم فک کردم صب شه خودش میاد خبر سلامتیش و میده ولی...میشه ی فاتحه براش ...

بله حتما

#بــ_جـوانـی_ام_قـسـم🖤🧠🕊 #کـ_شـوقـی_بــرایـ_زنـده_مـانـدن_نـدارم🖤🧠 #زنده_ام_ب_عشق_مردن ..!🕊🖤🧠ک ت  ز

منم خیلی وقته از صبح خوشم نمیادعاشق شب و تاریکی ام روزا آرامش ندارم 😔

من نه شب ارامش دارم نه روز😔

#بــ_جـوانـی_ام_قـسـم🖤🧠🕊 #کـ_شـوقـی_بــرایـ_زنـده_مـانـدن_نـدارم🖤🧠 #زنده_ام_ب_عشق_مردن ..!🕊🖤🧠ک ت  ز

چند شب پیش ک خبر مرگ دوستمو شنیدم فک کردم صب شه خودش میاد خبر سلامتیش و میده ولی...میشه ی فاتحه براش ...

روحش شاد.. چجوری فوت کرد؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

صبح شد ناراحتی نداره کع! 

برید بجنگید تا برسید به ایده آل خودتون 

وگرنه غر زدن و ابراز ناراحتیو... رو که همه بلدن 

اهنگ بابا بَه بَه شایع رو پلی کنید 

شروع کنین>>

مگه چن روزه که بخوایم ناراحت باشیم

در‌میانِ‌همه‌ستارگان‌او ،🌛ِمن‌است>>

صبح شد ناراحتی نداره کع! برید بجنگید تا برسید به ایده آل خودتون وگرنه غر زدن و ابراز ناراحتیو... رو ...

مشکلم شغل و پول نیست

روحش شاد.. چجوری فوت کرد؟!

با همسرش چپ کردن 

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
2810