2777
2789
افتادگی مثانه ارتباطی به زایمان نداره و بخاطر ضعف عضلات نگهدارندس.با ورزش باید پیشگیری کرد.ممکنه سرا ...

اما افتادگی مثانه تو زایمان طبیعی خیلی بیشتره جاریم بنده خدا دوتا زایمان طبیعی داشت افتادگی مثانه شدید گرفت عمل کرد برا سومی دکتر گفته بود سزارین باید بشی وگرنه مجدد افتادگی مثانه میگیری ،،،عزیزم شما طبیعی زایمان کن هرکس مختاره نحوه زایمانش رو براساس حالات جسمی و روحی خودش انتخاب کنه من کسی و مجبور نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون طبیعی دردش اونقدر زیاده که کسی مدافعش نمیشه مگر کسی مثه من که خواستم درد طبیعی نکشم عوارض ماندگا ...

منم درد طبیعی کشیدم دقیقا 13 ساعت!بازم انتخابم طبیعیه

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منکه تجربه هردو رو داشتم میفهمم چ غلطی کردمفقط خدا خودش به دادم برسهالان ده روز از زایمانم گذشته جدا ...

وقتی ب حرف بقیه جلو میریدباید منتظر عواقبشم باشید شما خوبه چند بار مادر شودید نمیدونستید چه به نفع تون هست چی ب ضررتون

2805
یسوال از کجا معلوم میشه کدوم زایمان برا بدن مناسبتره؟

عزیزم توی ۳۷ هفتگی باید از دکترت بخای معاینه لگن انجام بده برات اگه لگنت تنگ باشه صد درصد سزارین اختیاری اگه باز باشه اونوقت خودت تصمیم میگیری کدوم 

اما افتادگی مثانه تو زایمان طبیعی خیلی بیشتره جاریم بنده خدا دوتا زایمان طبیعی داشت افتادگی مثانه شد ...

اگ امار و ارقامی دارین بذارین لطفا.چون رفیق من مجرد هست و افتادگی مثانه داره و کنترل ادرارشم نداره.یا جاریم سزارین شده و همین وضعو داره.نمیشه تجربی نظر داد 💚

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره دقیقا اینکه هست هر روزه با روزای طبیعی قبلی مقایسه میکنم. اما همه در ارو از قبل گفتم به جون میخر ...

چند وقته سزارین شدی ؟؟؟ منم کمر درد دارم . کلا با زایمان چ طبیعی چ سز کمر درد میکیره ادم . پایین کمرت درد میکنه نه ؟؟؟ 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
منکه تجربه هردو رو داشتم میفهمم چ غلطی کردمفقط خدا خودش به دادم برسهالان ده روز از زایمانم گذشته جدا ...

منم همین حالو داشتم به قدری عوارض داغونم کرده بود که اصلا امید نداشتم دیگه مثل سابق بشم 

لعنتی به من اصلا نساخت چیه سز خدا برکت بده بده زایمان طبیعی 

من طبیعی زایمان کردم پشیمون شدم ازطبیعی بااینکه ۲ ساعت دردکشیدم به نظرم هرکدومو انجام بدی پشیمون میشی بلاخره یه بچه داری به دنیا میاری باید عوارضشو پذیرفت درهرحال ریسک سز کمتره به نظرم 

من با اینکه بدنم اماده نبود اصلا و عضلات ضعیفی داشتم و تحمل دردمم زیاد نبود، بازم از سزارینم پشیمون نیستم

نمیتونم توصیه ش کنم چون تجربه زایمان طبیعی ندارم ولی دردش گذراست همون دو هفته اول خیلی اذیت میشی 

من ترجیح دادم خودم درد بکشم یا حتی عوارضشو به جون بخرم تا ریسک کنم سر سلامت بچه م

چون گفتاردرمانم کیس سی پی ناشی از زایمان طبیعی زیاد زیر دستم اومده اصلا دلشو نداشتم ریسک کنم

بازم هرکی اختیار بدن خودشو داره

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
افتادگی مثانه بیشتر از عوارض حاملگیه تا نوع زایمان

درصد اسیب تو زایمان طبیعی به مراتب بیشتره

من حتی ویدئو های خارجی هم نگاه کردم تا مطمئن بشم 

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
2810