2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد این پیام شما برام آشنا بود. انگار یجایی اینو بم گفتین. جالب بود انگار برگشتم به عقب. دقیقا منم گ ...

از این جملات تو نی نی سایت زیاده 😂😂

بهرحال نمیشه که گشادی واژن نده حداقل ۲ کیلو بچه از اونجا میگذره ولی خب شما بدنتون با طبیعی اوکی بوده 

ایشالله حالتون بهتر بشه 😍

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
شاید شما اولی طبیعی بودی دومی سز برات سخته ... منم دوتا سز داشتم اولی یکم سخت بود ولی دومی ب قدری را ...

آره دقیقا اینکه هست هر روزه با روزای طبیعی قبلی مقایسه میکنم. اما همه در ارو از قبل گفتم به جون میخرم و میدونم نمیتونم کار کنم کلی آدم دور خودم جمع کردم. اما فکر میکردم کم کم خوب میشم اما کمردرد دوست نداره تنهام بزاره

2805
عزیزم تو همین سایت بودن کسایی که طبیعی زایمان کردن و بعدش بخیشون عفونت کرده بود و بعد از ۲۰ روز بازم ...

همونو بگو بعدش تو طبیعی  افتادگی مثانه و.‌...دور از جون بچه ها گاهی بچه تو کانال زایمان گیر میکنه و دچار نارسایی اکسیژن میشه و....هزارتا چیز دیگه مثلا لگن بچه در میره و.‌‌‌‌...طبیعی هم مسائل خودش و داره

آبجی تو چندروز بوده من روز دوم مرخص شدم شبش مهمون اومد کلی کار کردم جارو کشیدم دستمال کشیدم و....دست ...

الهیی 🥺🥺

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
همونو بگو بعدش تو طبیعی افتادگی مثانه و.‌...دور از جون بچه ها گاهی بچه تو کانال زایمان گیر میکنه و ...

بله دقیقا

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
کاش مث بچه اولم طبیعی زایمان کرده بودم. با اینکه دو روز درد کشیدم و بچه به سختی اومد اما این حالو ند ...

شیافت دکلوفناک بزن 200 هر 6 ساعت اگه دردی حس کر دی. 

برا سزارین فقط شیافت جوابه. با قرص دردت اروم نمیشه

همونو بگو بعدش تو طبیعی افتادگی مثانه و.‌...دور از جون بچه ها گاهی بچه تو کانال زایمان گیر میکنه و ...

افتادگی مثانه ارتباطی به زایمان نداره و بخاطر ضعف عضلات نگهدارندس.با ورزش باید پیشگیری کرد.ممکنه سراغ هر خانمی بیاد.در زایمان سزارینم تو بعضی از حالات مجبور به برداشتن کل رحم میشن از شدت خونریزی...در رفتگی هم که فرمایش میکنین زنعموی بنده با اینکه عمل کرد پای دخترعمومو بد کشیدن و در رفت.زنعموم از نوزادی پیگیر شد و عمل کرد و تا 6-7سالگی دخترعموم کفش مخصوص میپوشید باز با این حال پاهاش یکسان نیستن

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گاهی دلم میگیره تو این ده روزهمیگم یه عده توانایی طبیعی و تو خودشون نمیبینن هی میگن سزارین عالیه که ...

میدونم الان ناراحت و خسته و درمانده ای، اما این چه استدلال هاییه که میاری؟ اشتباه خودتو چرا میخوای بندازی گردن بقیه؟ 

یکم آروم بگیر و زیاد استراحت کن، به مرور خوب میشی نگران نباش 

قدم نو رسیده تون هم مبارک

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
حالا یکی هم از سزارین بد میگه و ناراضیه بقیه به جاش تصمیم میگیرن که نه اینطور نیس...😂😂😂😂😂

چون طبیعی دردش اونقدر زیاده که کسی مدافعش نمیشه مگر کسی مثه من که خواستم درد طبیعی نکشم عوارض ماندگار سزارین رو کشیدم. 

اما طبیعی مثه اسمش واقعا طبیعی بود و تموم شد رفت. فقط باید بپذیریش

2810