چقدر کمتر بود چیکارا کردی تو بارداری؟ اختلاف دو بچت چقدره؟
پنج ساله فاصله کار خاصی نکردم واقعا ولی خیلی استراحت و بدون فعالیت نبودم پیاده روی هم میکردم اولیم کاملا طبیعی بود بدون هیچی دومی بیدردی گرفتم با اون گازهایی که مثل ماسک اکسیژن میذارن ولی کوتاهتر و سریعتر بود کل پروسه زایمان
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
درد طبیعی بینهایت ولی طبیعیه و تموم میشه. ولی این سزارین معلوم نیس هر روز یه بلای جدید سرم میاد. خدا ...
نترس بابا.منم مثه تو بودم میگفتم باید معجزه بشه مثه قبل بشم.سر۲۰روز اوکی شدم.اگ درد داری شیاف بزن. کم کم خوب میشی
عوارضم نداره
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
انشاالله برا هیشکی در اش نیاد. یا حداقل به هیچ عنوان سزارین بیحسی نکنه. منو تو اتاق عمل مجبووور به ...
صبر کن.منم بی حسی بودم.بدن با بدن فرق میکنه .فقط بدون خوب میشی
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
نترس بابا.منم مثه تو بودم میگفتم باید معجزه بشه مثه قبل بشم.سر۲۰روز اوکی شدم.اگ درد داری شیاف بزن. ک ...
اون دردای اولیه رو با شیاف گذروندم. الان یه گرفتگی تو کمرمه هیچ جوره خوب نمیشه ن که دردش غ ق تحمل باشه. اینکه مدام هست و ناامیدم کرده نمیتونم سرپا شم اذیتم میکنه.
منم دوتا سز داشتم اکه هزاربار هم برگردم عقب بازم سزارین رو انتخاب میکنم یه بچه ۸ ماهه مرده به صورت طبیعی به دنیا اوردم هیچ وقت فراموشم نمیشه که چه کشیدم
بعد سزارین تا به هفته بخاطر زردی بچه تو بیمارستان بودم تک و تنها فقط مسکنام سر وقت میخوردم و دردی به جز بیخوابی نکشیدم
اون دردای اولیه رو با شیاف گذروندم. الان یه گرفتگی تو کمرمه هیچ جوره خوب نمیشه ن که دردش غ ق تحمل با ...
بعضیا اینجور میشن .گذراست و خ زود برطرف میشه
با دکترتم مشورت کن ولی خوب میشی