2777
2789
چقدر کمتر بود چیکارا کردی تو بارداری؟ اختلاف دو بچت چقدره؟

پنج ساله فاصله کار خاصی نکردم واقعا ولی خیلی استراحت و بدون فعالیت نبودم پیاده روی هم میکردم اولیم کاملا طبیعی بود بدون هیچی دومی بیدردی گرفتم با اون گازهایی که مثل ماسک اکسیژن می‌ذارن ولی کوتاهتر و سریعتر بود کل پروسه زایمان 

یه جنوبی عاشق شمال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درد طبیعی بینهایت ولی طبیعیه و تموم میشه. ولی این سزارین معلوم نیس هر روز یه بلای جدید سرم میاد. خدا ...

نترس بابا.منم مثه تو بودم میگفتم باید معجزه بشه مثه قبل بشم.سر۲۰روز اوکی شدم.اگ درد داری شیاف بزن. کم کم خوب میشی

عوارضم نداره 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
چهل روزت ک تموم شد عوارضی نداری. من ۶سال عوارض طبیعی رو داشتم زایمان دومم سزارین بود بعد چهلم دردای ...

یعنی شماهم کمردرد داشتی که نتونی سرپا وایسی و موقع خواب بیشتر درد بگیره. 

خیییلی دلم گرفته

خدا کنه همش تموم شه

2805
پنج ساله فاصله کار خاصی نکردم واقعا ولی خیلی استراحت و بدون فعالیت نبودم پیاده روی هم میکردم اولیم ک ...

خداکنه منم دومی راحتر باشم

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
پنج ساله فاصله کار خاصی نکردم واقعا ولی خیلی استراحت و بدون فعالیت نبودم پیاده روی هم میکردم اولیم ک ...

این بی دردی که میگین رو حتما باید دکتر بخش تجویز کنه و تو شهر ما تو بیمارستان دولتیش که از همشون مجهز تره کلا یه دستگاهش هست برای این کار

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاالله برا هیشکی در اش نیاد. یا حداقل به هیچ عنوان سزارین بی‌حسی نکنه. منو تو اتاق عمل مجبووور به ...

صبر کن.منم بی حسی بودم.بدن با بدن فرق میکنه .فقط بدون خوب میشی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
نترس بابا.منم مثه تو بودم میگفتم باید معجزه بشه مثه قبل بشم.سر۲۰روز اوکی شدم.اگ درد داری شیاف بزن. ک ...

اون دردای اولیه رو با شیاف گذروندم. الان یه گرفتگی تو کمرمه هیچ جوره خوب نمیشه ن که دردش غ ق تحمل باشه. اینکه مدام هست و ناامیدم کرده نمیتونم سرپا شم اذیتم میکنه. 

بالخره طبیعی یا سزارین نفهمیدم اخر

من که دو تا سزارین داشتم اولی مثل آب خوردن بود برام و حتی ۱ شیاف هم استفاده نکردم

اما دومی وحشتناک بود یادم میاد تنم می‌لرزه

کسایی هم بودن که تو دومی هم بهتر از من بودن

منم دوتا سز داشتم اکه هزاربار هم برگردم عقب بازم سزارین رو انتخاب میکنم یه بچه ۸ ماهه مرده به صورت طبیعی به دنیا اوردم هیچ وقت فراموشم نمیشه که چه کشیدم 

بعد سزارین تا به هفته بخاطر زردی بچه تو بیمارستان بودم تک و تنها فقط مسکنام سر وقت میخوردم و دردی به جز بیخوابی نکشیدم 

اون دردای اولیه رو با شیاف گذروندم. الان یه گرفتگی تو کمرمه هیچ جوره خوب نمیشه ن که دردش غ ق تحمل با ...

بعضیا اینجور میشن .گذراست و خ زود برطرف میشه

با دکترتم مشورت کن ولی خوب میشی

عزیزم ایشالا زودتر خوب میشی به چرت و پرتای اینجا هم توجه نکن که میگن سزارین عالیه و فلانه  . شرایط برای هر بدنی فرق میکنه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
2810