2777
2789
سزارین اجباری اصلا حس بدی نداره. میگی خدا خواسته. ولی من با دستای خودم با وجود اینکه زایمان طبیعی ب ...

واقعا ناراحتم بابت پشیمونی که داری ولی کاریه که شده دیگ غصه بخوری یا پشیمون باشی که دردتو دوا نمیکنه.با فکر و خیال به این قضیه خودتو از این بیشتر اذیت نکن.حداقل روحیت قوی باشه جسمتم کم کم روال میشه

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خیلی خوب بود

چقدر کمتر بود چیکارا کردی تو بارداری؟ اختلاف دو بچت چقدره؟

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

نمیشه برای همه یه نسخه پیچید 

من دو بار سزارین شدم هر دو هم بی حسی نه سردرد داشتم نه کمردرد از آخرین سزارین هم ۸ سال می گذره حتی سوزش بخیه هم نداشتم خداروشکر 

به نظرم هم فیزیولوژی افراد و هم مهارت دکتر و البته رعایت بعد از عمل خیلی مهمه مثلاً سر رو اصلا نباید تکون داد یا نباید روی بالش بگذاری 

کسایی هم که سردرد می گیرند بخاطر داروی بی حسیه باید مایعات خیلی زیاد بخورند و قهوه 

گلم دیگه تو تجربش و داری برو طبیعی انشالا مم واقعا بخاطر کم خونی دو روز بستری بودم تو بیمارستان با ن ...

ان شاءالله با دعای شما 💚الهی دقیقا خیلی لاجونم جدای از کم خونی. خدا بزرگه

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جای خوب نرفتی یا دکترت بد بوده وگرنه من دوتا سزارین کردم و هیچ کدون ازاینایی ک تومیگی رم نداشتم و تو سه روز هم سرپاشدم بچمم شیر میدادم توبغلم

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر یک سالگی آیهانم❤️🤩
ان شاءالله با دعای شما 💚الهی دقیقا خیلی لاجونم جدای از کم خونی. خدا بزرگه

خدا بزرگه👍❤

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بدن به بدن فرق داره یکی بدنش با طبیعی سازگارتره یکی دیگه نه بستگی داره

مشکل اینه چون درد طبیعی وحشتناکه فک میکنیم کار اشتباهی بوده و یکی مثه من بعد طبیعی اول میرن سز که منم این غلطو کردم. اما باید بپذیریم طبیعی با خلقتمون سازگاره یه درد جدیدی نیست خدا گذاشته تو وجود زن که اینطور برا زایمان درد بکشه. ولی سزارین هر دردش چندش و کثیف و حال بهم زن و پر از عوارض. البته سزارین خوبم هست ولی منه طبیعی زایمان کرده نباید اینکارو میکردم. 

به کمرتون فشار نیارید اذیت نشیدان شاالله به حق آقام امام رضا شفا بگیرید

السلام علیک یا علی ابن موسی ارضا

ممنون بابت دعاتون من از قبل دیسک و سیاتیک هم داشتم ببین چقدر اوضاع خرابه التماس دعای خیر دارم

جای خوب نرفتی یا دکترت بد بوده وگرنه من دوتا سزارین کردم و هیچ کدون ازاینایی ک تومیگی رم نداشتم و تو ...

من بیمارستان خصوصی بودم دکترم بهترین دکتر بود ولی نمیدونستم اینقد دکتر بیهوشی مهمه و تاثیر گذار وگرنه هرگز سزارین نمیکردم. 

بخدا قسسسسسم با زجر بینهایتی که طبیعی داره بازم طبیعی. من نمیگم زجر طبیعی کمتره ولی سزارین عوارضش نا ...

چهل روزت ک تموم شد عوارضی نداری. من ۶سال عوارض طبیعی رو داشتم زایمان دومم سزارین بود بعد چهلم دردای قبلمم خوب شدن

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
2810