2777
2789
عنوان

مگه شده عروسی بدون فیلمبراری

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 82 پست
عجببب😐😐😐😐شناخت ۳ سال چخبره مگه🤕من ازخودم نگفتم نظر مشاوره ها رو دارم میگم زمان آشنایی ۶ تا ۱۰ م ...

شناخت آدما خیلی پیچیده تر از این حرفاست

ما که از وجود مادرمون بودیم و سالها باهاش زندگی کردیم

بازم نمیتونیم بگیم صددرصد کامل میشناسیمش

چه برسه پسر مردم که اصلا نمیدونیم چطوریه

پس هرچقد شناخت بیشتر باشه بهتره

قطعا کامل نمیشه ولی میشه بیشترش کرد

برای من خیلی مهمه که میخوام با چه آدمی چندسال زندگی

کنم و خیلییی مهمه که چه پدری برای بچم انتخاب کنم

و اینکه درصد اختلافارو تا حد امکان بیارم پایین

البته فک کنم مذهبیا همچین شرایطی ندارن

ما قبل از اینکه خانواده ها در جریان باشن

باهم بیرون میرفتیم، خرید میکردیم، تفریح و ...

چندبار مشاوره رفتیم و بعد با اطمینان به خانواده گفتیم

درباره خیلی از موضوعات باهم حرف زدیم و خیلی

شرایط های مختلف که قطعا نیاز به وقت بیشتری داره

اگه هیچکاری نکنی که بله حتی 3 ماهم زیاده

ولی آدمی که دستش بازه بیشتر فعال باشه

3 یا 6 ماه واسش شوخیه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

شناخت آدما خیلی پیچیده تر از این حرفاستما که از وجود مادرمون بودیم و سالها باهاش زندگی کردیمبازم نمی ...

ازدواج لسی سنتی هست پس ۳ سال تایم خیلی زیادی هست

این شناختا بدون اطلاع خانواده ها هیچ تضمینی بهش نیست وچ بسا منجر به شکست های سخت بشه بهتره ماها آدما رو براساس شرایط خودشون بهشون راهکار بدیم نه خودمون

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک سال خیلیه؟ من سه ساله با اون شخص در ارتباطمهنوز دارم بیشتر میشناسمش و تو موقعیت های مختلفامتحانش ...

عزمزمه من شرایطش ندارم سه سال با طرف آشنا بشم فقط آشنایی الانم برای آشنایی بیشتر صیغه محرمیت بینمون خوندن 

عجببب😐😐😐😐شناخت ۳ سال چخبره مگه🤕من ازخودم نگفتم نظر مشاوره ها رو دارم میگم زمان آشنایی ۶ تا ۱۰ م ...

انه سه سال طولش بدیم بعد به تفاهم نرسیم 3 ستا از عمرمون هدر دادیم😐😐😐😐😐

شناخت آدما خیلی پیچیده تر از این حرفاستما که از وجود مادرمون بودیم و سالها باهاش زندگی کردیمبازم نمی ...

اخه این کارایی که میگی مال دوستی های قبل از ازدواجه ما کاملاااا سنتی بودیم خودمم آدم معتقدیم از روابط با نامحرم خوشم نمیاد و اینکه شرایط این کارارو نداشتم

ازدواج لسی سنتی هست پس ۳ سال تایم خیلی زیادی هستاین شناختا بدون اطلاع خانواده ها هیچ تضمینی بهش نیست ...

بله خیلی ممنون 

ولی حس میکنم شناخت 3 سال خیلییی زیاده 

انه سه سال طولش بدیم بعد به تفاهم نرسیم 3 ستا از عمرمون هدر دادیم😐😐😐😐😐

ترجیح میدم سه سال عمرم هدر بره و به موقع متوجه اشتباهم

بشم تا اینکه بعد از ازدواج با بچه دنبال طلاق باشم🥴

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️