دوست گلم به این نظرات که میگن وااای من نمیتونم کنار بیام واینا خیلی دقت نکن شرایط هرکس فرق داره ببین خودت میتونی با شرایط این آقا کنار بیای با شغلش،رفتارش نگاهش دیدگاهش،شرایط زندگیش،پول مکان زنوگی همه ی اینا و خوب بسنج
من همسرم اصلا شکاک نیست ومحدودیت ندارم فقط اون سری محدودیتایی که گذاشته بود به دلیل اینکه من اول باقلقش آشنا نبودم وبعد خودش دوست نداشت گذاشته بود ومن خیلییی اهمیت میدادم وصگسعی بر راضی کردنش میزاشتم
الانا بهش میگم دیگه عین دوران عقد سعی نمیکنم که راضیت کنم واین حرفا فقط سعی میکنم به خودم خوش بگذره وازحدومرزم خارج نمیشم
رو به ابن مردا بدی پرو میشن😉
مثلا آقا خودش رضایت داد من برم برای عقدم آرایشگاه ولی بعدش دبه درآورد البته من رفتم آرایشگاه ولی به قدری استرس داشتم یخ کرده بودم آرایشگرمم اولش کلی بنده خدا نصیحتم کرد وراهکار داد که گربه رو دم حجله بکش داری خودتو ازبین میبری این همه اهمیت نده توکه کار خلافی نمیخوای بکنیو...
همسرم تومراسم عقد عین برج زهرمار بود اینقدر عصبی بود که بچه های کوچیکو دعوا میکرد وتوعکسا همش اخم بود به قدری خجالت کشیدم حتی همین الان اینارو تعریف کردم
نتیجه اشم شده اینکه نزدیک ۴ ساله بلاتکلیفم همش به صرف آشنا بودن فرصت آشنایی بیشتر رو به خودم ندادم
نمیگم بدبخت شدم وهمسرم بداخلاق وشکاک ودست بزن اینا داره یا رفیق بازه میگم اگر برمیگشتم عقب یه سری رفتارا وسیاستا رو انجام میدادم ازهمون اول حدو مرزا رو مشخص میکردم وبه اینجا نمیرسیدم جفتمون شرایط بهتری داشتیم با رفتار های من ولی چ کنم که بی تجربه وخام بودم درعوض شد برام تجربه وبرای عروسیم ان شاالله جبران میکنم