2777
2789
عنوان

مگه شده عروسی بدون فیلمبراری

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 82 پست

ببین اسی ماها براساس دیدگاه ونظر خودمون داریم بهت راهکار میدیم

ما درست نمیدونیم شغل ونگرش اون آقا چی هست اگر درباقی موارد خوب بود قضیه ی عکس رو خودتون درست کنید

مثلا با یه گوشی با کیفیت بالا ویه فیلم بردار مطمعن وعالی هم میشه این قضیه رو درست کرد چون دلیلش مقدار کمی قابل توجیح هست

ولی اینکه زنونه فقط ده دقیقه میاد این توجیحش چیه؟

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
ببین اسی ماها براساس دیدگاه ونظر خودمون داریم بهت راهکار میدیمما درست نمیدونیم شغل ونگرش اون آقا چی ...

اره خب

خجالتیه فقط میدونم از وقتی ازدواج کردم نصف روز خوشحال بودم دو سه روز غمبرک زده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هعییی منم میترسم کلا خودش حساس باشه و بد دل البته من آرایش میکنم کاری نداره با دوستم بیرون بودیم اصل ...

دوست گلم به این نظرات که میگن وااای من نمیتونم کنار بیام واینا خیلی دقت نکن شرایط هرکس فرق داره ببین خودت میتونی با شرایط این آقا کنار بیای با شغلش،رفتارش نگاهش دیدگاهش،شرایط زندگیش،پول مکان زنوگی همه ی اینا  و خوب بسنج

من همسرم اصلا شکاک نیست  ومحدودیت ندارم فقط اون سری محدودیتایی که گذاشته بود به دلیل اینکه من اول باقلقش آشنا نبودم وبعد خودش دوست نداشت گذاشته بود ومن خیلییی اهمیت میدادم وصگسعی بر راضی کردنش میزاشتم

الانا بهش میگم دیگه عین دوران عقد سعی نمیکنم که راضیت کنم واین حرفا فقط سعی میکنم به خودم خوش بگذره وازحدومرزم خارج نمیشم

رو به ابن مردا بدی پرو میشن😉

مثلا آقا خودش رضایت داد من برم برای عقدم آرایشگاه ولی بعدش دبه درآورد البته من رفتم آرایشگاه ولی به قدری استرس داشتم یخ کرده بودم آرایشگرمم اولش کلی بنده خدا نصیحتم کرد وراهکار داد که گربه رو دم حجله بکش داری خودتو ازبین میبری این همه اهمیت نده توکه کار خلافی نمیخوای بکنیو...

همسرم تومراسم عقد عین برج زهرمار بود اینقدر عصبی بود که بچه های کوچیکو دعوا میکرد وتوعکسا همش اخم بود به قدری خجالت کشیدم حتی همین الان اینارو تعریف کردم 

نتیجه اشم شده اینکه نزدیک ۴ ساله بلاتکلیفم همش به صرف آشنا بودن فرصت آشنایی بیشتر رو به خودم ندادم

نمیگم بدبخت شدم وهمسرم بداخلاق وشکاک ودست بزن اینا داره یا رفیق بازه میگم اگر برمیگشتم عقب یه سری رفتارا وسیاستا رو انجام میدادم ازهمون اول حدو مرزا رو مشخص میکردم وبه اینجا نمیرسیدم جفتمون شرایط بهتری داشتیم با رفتار های من ولی چ کنم که بی تجربه وخام بودم درعوض شد برام تجربه وبرای عروسیم ان شاالله جبران میکنم

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
اره خبخجالتیه فقط میدونم از وقتی ازدواج کردم نصف روز خوشحال بودم دو سه روز غمبرک زده

تمام جوانب رو بسنج پس

دنیا دو روزه چرا خوش نباشیم

ازدواج سنتی اونم با 3 ماه شناخت

واقعا شرایط درست و منطقی برای ازدواج نیست

حداقل یک سال وقت بزارین طرفو بشناسین

باهم مشاوره قبل از ازدواج برین و ...

نه اینکه تازه مدل و افکار طرفو موقع مراسم بفهمین

چه عجله ایه آخه!

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

دوست گلم به این نظرات که میگن وااای من نمیتونم کنار بیام واینا خیلی دقت نکن شرایط هرکس فرق داره ببین ...

ممنونم از راهنماییتون 

اره واقعا رفتار من آبان خیلی مهمه من کم سنم همش 19 سالمه 

بهش خیلی علاقه مند نیستم نمیدونم چکه کلا 

انشالله

ازدواج سنتی اونم با 3 ماه شناختواقعا شرایط درست و منطقی برای ازدواج نیستحداقل یک سال وقت بزارین طرفو ...

همه چی دست من نبست که نمیتونم 1 سال طولش بدم 

نازه داماد گرامی عجله داری سریع عروسیم بگیریم 

همه چی دست من نبست که نمیتونم 1 سال طولش بدم نازه داماد گرامی عجله داری سریع عروسیم بگیریم

مهم نیست اون عجله داشته باشه 

شما با خانواده ات صحبت بگن بگو من هنپز مطمین نشدم نسبت به این ازدواج وقت بیشتری برای آشنایی میخوام 

بگو الان بیشتر آشنا بمونیم بهتره تا فردا با خدایی نکرده مهر طلاق برگردم 

درس میخونی ؟

همه چی دست من نبست که نمیتونم 1 سال طولش بدم نازه داماد گرامی عجله داری سریع عروسیم بگیریم

۱ سال که خیلیه

هیچکی کامل نیست پس دنبال یه گل بی عیب ونقص نگرد

فقط ویژگی های اخلاقی رو دارا باشندوازلحاظ مالی وخانوادگی اوکی باشند کافیه

نگاه به تفکرش کن تفکر یه آدم کم پیش میاد عوض بشه وحتمااااا مشاوره برو

مهم نیست اون عجله داشته باشه شما با خانواده ات صحبت بگن بگو من هنپز مطمین نشدم نسبت به این ازدواج وق ...

اره دقیقا من نمیتونم اینطوری عقد کنم 

اره من درس میخونن اونم درس میخونه

۱ سال که خیلیههیچکی کامل نیست پس دنبال یه گل بی عیب ونقص نگردفقط ویژگی های اخلاقی رو دارا باشندوازلح ...

بله درسته کاملا خانوادش خیلی ماهن حذف ندارن اصلا خودشم شرایطش خوبه ولی رفتار نمیدونم کلا دودل شدم تز نظر رفتارش

اره میخواستم برم خانوادم مختلف مشاورن

۱ سال که خیلیههیچکی کامل نیست پس دنبال یه گل بی عیب ونقص نگردفقط ویژگی های اخلاقی رو دارا باشندوازلح ...

یک سال خیلیه؟ من سه ساله با اون شخص در ارتباطم

هنوز دارم بیشتر میشناسمش و تو موقعیت های مختلف

امتحانش میکنم چندبار مشاوره هم رفتیم

هنوزم خیالم راحت نیست😂

چقدر ازدواجو ساده و شوخی گرفتین

نتیجشم میشه همین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بله درسته کاملا خانوادش خیلی ماهن حذف ندارن اصلا خودشم شرایطش خوبه ولی رفتار نمیدونم کلا دودل شدم تز ...

ان شاالله که خیره رانهایت احترام سعی درشناخت اخلاق ورفتار داشته باش

میزان ترج کردنش ومهربونی وتوجه واحترامشو بسنج

ببین چقدر هم فکرین 

تفاهم به مهنی دین نیست که هردو تون از یه رنگ ویه غذا خوشتون بیاد

به اینه ب تفاوت های هم احترام بزارین وبپذیرین

ببین رفتارش با مامانش وخواهراش چجوریه اگر به اونا بها میده واحترام میزاره قطعا با شما هم همچین رویه ای رو درپیش میگیره

شما از دو خانواده ی متفاوت دارین کنار هم قرار میگیرین با سبک متفاوت ونگاه واخلاق ورفتار متفاوت 

هیچ کس نیست که باهم دیگه به اختلاف ومشکل نخورن مهم اون شخصیت ومنش فرده اینا رو بشناس

عجله ای هم برای عشق احساسات نکن

با شناخت کامل دل بدی خیلی بهتره نه که هرلحظه با یه رفتار طرف اون رویا وتصوری که تو ذهنت داشتی فرو بریزه

اول بشناسش بعد درکش کن بعد دوستش داشته باش

یک سال خیلیه؟ من سه ساله با اون شخص در ارتباطمهنوز دارم بیشتر میشناسمش و تو موقعیت های مختلفامتحانش ...

عجببب😐😐😐😐شناخت ۳ سال چخبره مگه🤕

من ازخودم نگفتم نظر مشاوره ها رو دارم میگم زمان آشنایی ۶ تا ۱۰ ماه کافیه مگه میخوایم چیکار کنیم

اینقدر ببخشید اینو میگم فکرمون کوتاهه که طرفو نشناسیم

طی همین رفت وآمدا دستمون میاد که طرف چ فکر ودیدگاه ورفتاری داره هیچ کس کامل نیست مهم اون شخصیت ونگاه فرده

دیگه ریز بشیم توسایر رفتارای جزئی فرد اینا اشتباهه

ماها حتی خودمونم تا ۲۰ سال دیگه خودمونم کامل نمیتونیم  نمیشناسیم چ برسه به یه آدم دیگه

ان شاالله که خیره رانهایت احترام سعی درشناخت اخلاق ورفتار داشته باشمیزان ترج کردنش ومهربونی وتوجه وا ...

دین نه این

اشتباه تایپی