2777
2789
عنوان

یه چیز جالب بگین که خودتون تازه فهمیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2145 بازدید | 117 پست
واقعا کجا میرن😂

فکر کنم از اونجایی که بیشتر جذب نور میشن وقتی خونه ما هستن و ما خواستیم بخوابیم چراغ خاموش کردیم میرن بیرون به نور می‌چسبن چون خونه ما دیگه جایی رو نمیبینن 😂🤦🏼‍♀️مثل تیر برق میرن دور اون جمع میشن البته فکر کنم 

اگه هم خونه راه فرار نداشته باشه درو پنجره قفل باشه به احتمال زیاد روی سطح چیزی میشینن تا صبح 😂😂😂

حدس میزنم ، نمی‌دونم 😑😂

خدایا شکرت واسه داشتن دلی که هیچ وقت بد کسی رو نخواست🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
تخت من اهنه و من الان رو تختممکاش نمیخوندم کامنتتو😂

عزیزم روی چند تا کاغذ بسم الله الرحمن الرحیم بنویس و 

اطراف تخت بذار

توکل به خدا

البته بگم ها تخت آهنی برای خانمها کم خونی هم میاره

اگر تونستی چوبی بگیر 

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!
علنی میان میگن واقعا متاسفم😐😂

😂آره اون روز یکیشون تاپیک زده بود دنبال زن میگردم 

گفتم وقتی میگم از موتوری جنس نگیر واسه همینه که قاطی داره باید می‌رفتی سایت همسریابی نه اینجا 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

😂آره اون روز یکیشون تاپیک زده بود دنبال زن میگردم گفتم وقتی میگم از موتوری جنس نگیر واسه همینه که ق ...

میان اینجارو پر دختر میبینن میلرزن از شدت هیجان و شوق نمیدونن چی بگن😐😑😂

این که آخرالزمان به این معنی نیست که دنیا یکدفعه تموم میشه در واقع آخرالزمان یک اصطلاحه که وقتی به ظهور نزدیک میشیم میگیم (آخرالزمان)  ما الان دقیقا در دوران آخرالزمان قرار داریم

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
اینکه شلوار لی یا مثلا کت لی اسم جنسش لی نیس اسم ی برنده لباسه که الان ما کلا میگیم شلوار لی کت لی د ...

اقاااا🤣🤣

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
2810