2777
2789
عنوان

یه چیز جالب بگین که خودتون تازه فهمیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2145 بازدید | 117 پست

جنیان بعد سال 2025 کم کم بیشتر به چشم میان و به صورت مادی دیده میشن

همین الان هم خیلی اطراف ما هستن

واینکه بلعکس چیزی که سالهاست بهمون گفتند

اتفاقا جن ها از آهن خوششون میاد همون طور که انسان هااز طلا خوششون میاد 

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه حس ششمم فعاله😂هر حسی ب هرکی دارم بهم ثابت میشه درست بوده و چقد بد🫠

عمدی گفتی؟حالا ملت دیگه ولت نمیکنن✋

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
2805
من تازه فهمیدم خیلی اوسکولم صبح به جای بانک ملی رفتم تو بانک صادرات نشستم تازه نوبت گرفتم بعد کارمند ...

😂😂😂😂😂 عاشقت شدم منم خیلی سوتی میدم 

خیلیااااااااا 

جنیان بعد سال 2025 کم کم بیشتر به چشم میان و به صورت مادی دیده میشنهمین الان هم خیلی اطراف ما هستنوا ...

تخت من اهنه و من الان رو تختمم

کاش نمیخوندم کامنتتو😂

یه توپ دارم قلقلیه /موهای سرم فرفریه / پیام جدید نداشتم/ سرت کلاه گذاشتم😂😀
😂😂😂😂😂 عاشقت شدم منم خیلی سوتی میدم خیلیااااااااا

تازه یه چیز دیگه بگم برگات میریزه🤣

دفعه اولم نیست 😶

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

مجنون عاشق لیلی بوده و هرکاری میکرده واسش ولی پدرش راضی نمیشده و به زور لیلی و شوهر میده ، مجنون ک دیوونه شده بود از عشق لیلی دیوونه تر میشه و سر به کوه و بیابون میزاره بدها میشنوه که شوهر لیلی مرده ، خودش و به لیلی میرسونه و چند باری هم و میبینن لیلی که بیمار بوده فوت میکنه و مجنون ک میفهمه دیوونه تر میشه. وقتی به مزارش میرسه انقد ناله و گریه میکنه تا اخرش کنار قبر لیلی از دنیا میره 

درخاست دوستی به نی نی یار گزارش میشه 💪
2810