2777
2789
عنوان

یه چیز جالب بگین که خودتون تازه فهمیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2145 بازدید | 117 پست
اتفاقا چون اگاه هستیم و در موردش منطقی حره میزنیم گاردم شما میگیرید که حتی حاضر نیستید این موضوع رو ...

عزیزم گذشت زمان ثابت میکنه

قول میدم قبل از عید چیزهای خیلی عجیبی ببینید کمتر از شش ماه دیگه 

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!
سند تحقیقاتت کو.. البته من حرف ایشون رو نشنیدم .. ولی میگم قبل تکذیب کردن تحقیق کن

انقدر حرف ایشون بی منطق و خرافاته که هیچ سند و مدرکی نداره که اثبات بشه همین یعنی خرافاته.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
میان اینجارو پر دختر میبینن میلرزن از شدت هیجان و شوق نمیدونن چی بگن😐😑😂

😂😂👌

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

من 29 اسفند میام اینجا ببینم رو حرفت هستی یا نه حالا میبینیم

دمت گرم

ببین اولا که این حرف ها مال من نیست و یک محقق معتبر گفته

دوماً باور نمی‌کنی نکن فقط یه گوشه ای از ذهنت داشته باش تا به وقتش 

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!
این محقق معتبرتون اسم نداره؟

چرا اتفاقا

دکتر محمد امین احسانیان

در شاخه طب سنتی و سبک زندگی هم فعالیت دارن

در رابطه با بهداشت بانوان هم

مطالب فوق العاده ارزنده ای دارن که تو هیچ دانشگاهی پیدا نمیشه

چرا اتفاقادکتر محمد امین احسانیاندر شاخه طب سنتی و سبک زندگی هم فعالیت دارندر رابطه با بهداشت بانوان ...

دلیلی که تو دانشگاه پیدا نمیشه اینه که معتبر نیست عزیزم

طب سنتی بحث خودشو داره 

این دکتری هم که میگی یه کانال تو ایتا داره که اگه اینطوری میخوای ثابت کنی حرف درسته من اصلا حرف دیگه ای ندارم فقط دلم برات میسوزه شبت بخیر 💗

دلیلی که تو دانشگاه پیدا نمیشه اینه که معتبر نیست عزیزمطب سنتی بحث خودشو داره این دکتری هم که میگی ی ...

سلامت و پایدار باشید ✨🌹