2777
2789
عنوان

به خدا ترشیدن بهتراز این شوهر کردن هاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1730 بازدید | 153 پست
نه همشون مال تومن شوهرمو ب دنیا نمیدمدرضمن مرد خوب و درست حسابی سمت توعه دره پیت نمیاد

تو از همه درپیت تری تو اگه حرص شوهر دستشویی شور رو نمیخوردی که نمیرفتی شوهر کنی به کسی که از خودت پایبن تره 

قول میدم حتی دسشویی شورشم دنبالت نیست

اولش کاملا حقو به تو میدادم ولی الان کاملااا‌ مطمئنم داری عقده بازی در میاری 😐

اتفاقا حرف استارتر‌ کاملا درسته زن باید مردی رو قبول کنه که در سطح خودش باشه 

فکر کنم از زنا‌ و دخترایی‌ که رتبه های کنکور عالی، نمره های عالی، رشته های پرطرفدار و مشاغل خوب بودن بخاطر شوهری که در سطحش‌ نبوده مجبور شده کنار بزاره 

تو همین نی نی سایت میشه دید 😐 

..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو شماره کارتت رو بده خالم مدیره تو بهزستی برای تو کمک جمع گیکنهتو فعلا برو بشین تو تشت اب یخ حرصت د ...

بگو خاله چراغی ک ب خانه رواست ب مشجد حرام است

اول مستضعفای خواهرشو بچسبه بعد دیگرانو

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
دختر ندارم گلم😂😂😂تو جای دخترمهرچند فکنم از من بزرگتریولی همشو ب تو بخشیدمان شاالله یه دسشویی شور ...

تو خودت دنبال سیسمونی بودی اگه بچت پسره امیدوارم یه عروس غربتی پاچه ورمالیده مثل خودت گیرت بیاد

2805
تو از همه درپیت تری تو اگه حرص شوهر دستشویی شور رو نمیخوردی که نمیرفتی شوهر کنی به کسی که از خودت پا ...

از لحاظ تحصیلی ک تو هم از من پایین تری

ولی مالی و شعور خدارو شکر هم من هم شوهر مهندسم از تو و خاندانت بالاتریم😎😎

حالا حرص نخور برات ضرر داره 

بیشتر از این از ریخت میفتی همون توالت شورا هم نمیان سمتت

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
اولش کاملا حقو به تو میدادم ولی الان کاملااا‌ مطمئنم داری عقده بازی در میاری 😐اتفاقا حرف استارتر‌ ک ...

عزیزم مهم نیست حقو‌ ب کی میدی

من دنبال تایید شما نیستم

با هرکس مثل خودش برخورد میکنم

اگ بی ادبی کرده قرار نیست با ادب جواب بدم بهش

شما هم قاضی نیستی ک حقی ب من بدی یا بگیری

از لحاظ تحصیلی ک تو هم از من پایین تریولی مالی و شعور خدارو شکر هم من هم شوهر مهندسم از تو و خاندانت ...

من حرص نمیخورم بدبخت حالا توکجا دکتری گرفتی دکتری ایران به درد نمیخوره و برادرم و خواهرم از بهترین جاهای دنیا دکتری گرفتن خودمم به زودی میرم میگیرم 

تو فعلا با شوهر توالت شور بزنید تو سر هم اینجا

بعرشم تو که میگفتی لیسانس معمولیه؟ چی شد ؟ شوهر لیسانسه تو لابد ادمه 😂😂

تو خودت دنبال سیسمونی بودی اگه بچت پسره امیدوارم یه عروس غربتی پاچه ورمالیده مثل خودت گیرت بیاد

اون تاپیک من نیست😂😂😂😂

ولی اگ توالت شور قسمتت شد منم پسر دار شدم چشم

نه اخه فعلا به تو بیشتر احتیاج با اون شوهر دستشویی شوز

بو سوختگیت میاد😂😂😂😂

عزیزم مهم نیست حقو‌ ب کی میدیمن دنبال تایید شما نیستمبا هرکس مثل خودش برخورد میکنماگ بی ادبی کرده قر ...

من اصلا از روز اول کاری به تو غربتی نداشتم من داشتم راجب دختر های فامیل خودمون میگفتم تو مثل بوق تاغافل پریدی وسط  وگرنه من کاری به تو  نداشتم  غربتی

من حرص نمیخورم بدبخت حالا توکجا دکتری گرفتی دکتری ایران به درد نمیخوره و برادرم و خواهرم از بهترین ج ...

چقد از خواهر برادرات میخوری

خودت چه .... هستی؟؟؟؟

لیسانستو از آمریکا گرفتی؟😂😂😂

پس عقده خواهر برادراتو داری سرمن خالی میکنی؟؟؟؟

باشه عزیزم من اصلا دیگه جیزی نمیگم ک کمتر بسوزی و گریه منی

2810