2777
2789

بچه ها 😭💔 قبلا تاپیک زدم گفتم :ما یه سال باهم بودیم اوایل خیلی زیاد عاشقی میکرد و ثابت میکرد دوسم داره. بعد چند ماه فهمیدم که: رفیق بازه ،خیلی زیاد دروغ می‌گفت، بار ها به خانوادم فحش داد، وقتی گریه میکردم براش مهم نبود، توی بحث ها چون گریه میکردم بم می‌گفت روانی تیمارستانی! وابستگی زیادی به خانوادش داشت و... تموم درد دل هامو همیشه میزد توی سرم و خیلی زیاد به داداشم و دامادم فحش میداد. منم بخاطر وابستگی ولش نمی‌کردم هربار هر کدوم از این کار هارو میکرد بعدش میومد گریه میکرد می‌گفت یه فرصت دیگه بهم بده وقتی هم من آشتی میکردم دوباره همون اش و همون کاسه.انقد سر کاراش عصبی میشدم که الان فهمیدم میگرن شدید گرفتم. تا اینکه چن روز پیش دعوامون شد و به پدر فوت شده من فحش داد اومدم تاپیک زدم همه گفتن دورش خط بکش منم بلاکش کردم.ولی من خررررر امروز یه لحظه از بلاک درش آوردم زنگ زد باز جوابشو دادممم. ولی بعدش باز بلاکش کردم الان دارم آتیش میگیرم اشتباه کردم جوابشو دادم چیکار کنم پشیمونم😭😭😭

وقتی تصمیمی میگیری به تصمیمت احترام بذار 

دیگه کلا باهاش قطع باش

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
زنگ زد مثه همیشه می‌گفت پشیمونم ببخش فحش دادم برگرد . منم با تندی جوابشو دادم و بعد بلاک کردم ولی پش ...

کاش  بفهمم فازشون چیع اشتی میکنن بعد دوباره..

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

کاش بفهمم فازشون چیع اشتی میکنن بعد دوباره..

ببین این اواخر اینجوری بود که میومد منت کشی تا آشتی میکردم یهو سریع سردددد میشد باهام 😐اون اوایل اصلا اینجوری نبود 

همچین آدمی بنظرت ارزش داره ببخشمش؟ خوندی که گفتم چیکارا بام کرد

نهههه اصلاااات ارزش نداره 

بره گمشه مرتیکه نر خر بد دهن بی ادب 

اگر هم مزاحم شد زنگ بزن به پلیس و امارشو بده پدرشو در بیارن 

از این ب بعد برای خودت و خانوداه ات احترام قائل باش هیچ کسی حق نداااره نازک تر از گل بهتون بگه اینو اویز گوشت کن

کتاب یک کل منسجم رو بخونش 

یادبگیر فقط به خودت وابسته باش نه هیچ کس دیگه ای

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

نهههه اصلاااات ارزش نداره بره گمشه مرتیکه نر خر بد دهن بی ادب اگر هم مزاحم شد زنگ بزن به پلیس و امار ...

من خر یاد خاطراتمون میفتم دلم براش تنگ میشه با اینکه اصلا نمیتونم دیگه کنارش بمونم کلا وقتی صداشو میشنوم ازش بدم میاد چون به خانوادم بارها فحش داده 

فقط یاد خاطراتمون میفتم💔

من خر یاد خاطراتمون میفتم دلم براش تنگ میشه با اینکه اصلا نمیتونم دیگه کنارش بمونم کلا وقتی صداشو می ...

واسه همین گفتم کتاب رو بخون 

حق داری خاطرات خوب داشتی باهاش ولی خاطرات بدت بیشتره 

پس سعی کن از این به بعد خاطرات خوبتو خودت بسازی نه منتظر باشی نفر دیگه برات اینکار رو انجام بده

2810