2777
2789
عنوان

از روی علائم هم میشه جنسیت رو فهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 89 پست
منم همینجوری بودم فقط ویار ترشی هم داشتم ۱۲هفته رفتم ان تی احتمال داد تو سل فری قطعی گفت که پسره

من هیچی ویار ندارم یعنی اصلا هیچی نه بوی غذایی بدم میاد فقط کباب کوبیده خیلی دوست دارم اونم دلیلش اینه که قبل بارداری هم دوسداشتم😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا که میگو بگو تا بهت بگم ظریان قلبش چند بود؟؟؟؟پوستت جوش زده یانه؟؟؟؟بیشتر دوس داری سمت راست بخوا ...

ضربان قلبش۱۶۰

اصلا جوش نزدم

از هر دو طرف راحت ترم اما چپ یکم بیشتر

اصلا بالا نیاوردم فقط هفت یا هشت هفته بودم غروب به بعد حالت تهوع داشتم اما اصلا بالا نیاوردم تا حالا ..ازاین مدل بودم که حالم بدبود اما اصلا بالا نیاوردم  اونم چند روز اینطور بودم

من هیچی ویار ندارم یعنی اصلا هیچی نه بوی غذایی بدم میاد فقط کباب کوبیده خیلی دوست دارم اونم دلیلش ای ...

ای جان😄 نوش جونت همه چی راحت بخور 

احتمال بالایی پسر بارداری

این مدلا مث خواهرم بود اون بچه ش پسره

اره خودمم حس کردم پسره افسوس ندارم اگ بود ۲سالش یودالان ۶سال درحسرتم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

2810