2777
2789
عنوان

از روی علائم هم میشه جنسیت رو فهمید

637 بازدید | 89 پست

من نزدیک ده هفته هستم اصلا تهوع نداشتم تا حالا اصلا ویار ندارم نه از غذایی خوشم میاد نه بدم میاد انگار مثل قبل بارداریمم 

بارداری اصلا برام سخت نیست دستام یکم خشک شده قبل نه هفته پاهام همیشه سرد بود اما الان دیگه اینطور نیستم انگار بدنم نرمال شده میل جنسیم خیلی بیشتر شده از الان شکم آوردم 😂و حالت شکمم اینطوریه که قسمت معده ام خالیه و از قسمت پایین ترش بزرگ شده در همین حد فعلا علایمم یادمه و اینکه بهتره چند هفته برم ان تی؟

توروخدا یکی بهم درخلست بده راهنماییم کنه درباره باردیه 😭😭😭

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا که میگو بگو تا بهت بگم 

ظریان قلبش چند بود؟؟؟؟

پوستت جوش زده یانه؟؟؟؟

بیشتر دوس داری سمت راست بخوابی یا چپ؟؟؟؟

حالت تهوع اصلا نداریییی؟؟؟؟صبحا یا بعد از ظهرا نداری؟

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...🌱👼🏻♡خدا با تمام وجودم دلم میخواد مامان بشم😔خدایا خودت دیدی چقد شکستم چقد نابود شدم💔😭کی میخوای جاشو سبز کنی؟؟؟؟؟خدایا توروخدااااااااااا🥺😩میشه برام دعا کنید مامان بشم؟🥺

شبیه پسرهایی ولی هیچی صد درصدی نیست. ان تی ۱۲ هفته برو

راستی همش خواب میبینم به شوهرم خیانت میکنم قبل بارداری هیچوقت این خوابا رو نمی‌دیدم تو تعبیر خواب گفته تو بارداری این مدل خوابو ببینن بچه پسره اما نمی‌دونم چرا خودم حس میکنم بچه ام دختره چون من بعد پاکی هر شب رابطه داشتم حتی غیر تخمک گذاریم

بجای اینابگو ببینم نسبت ب قبل از بارداریت خوشگل ترشدی یا مثلا رنگ پوستت حالت چهره هات بهم ریخته شدن؟ ...

هیچ فرقی نکردم همونمم نه جوش زدم نه پوستم کدر شد همون قبل بارداریمم ...چون هیچ علایمی ندارم برای همین اصلا نمی‌فهمم بچه ام دختره یا پسر

راستی همش خواب میبینم به شوهرم خیانت میکنم قبل بارداری هیچوقت این خوابا رو نمی‌دیدم تو تعبیر خواب گف ...

باید تا انومالی وایسی‌. میتونی ازمایش سلفری هم بدی جوابش زودتر میاد ولی هزینش زیاده. ولی علائمت خیلی به پسر نزدیک تر تا دختر

اینا که میگو بگو تا بهت بگم ظریان قلبش چند بود؟؟؟؟پوستت جوش زده یانه؟؟؟؟بیشتر دوس داری سمت راست بخوا ...

من ک سقط کردم ودی دوسدارم بفهمم چی بودقلبش۱۵۷ جوش میزدم کل عمرم ولی تاحامله شدم جوشم قط شد تااون ۲ماه همیشه بعدهروعده دوسداشتم بیارم بالاوتاتخلیه نمیشد اروم نگیدفتم عاشق ترشیجات بودم همین

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

2810