2777
2789

شغلای انسانی چیا هستن

فرهنگیان دوست ندارم 

به جز حقوق کدوم شغلش باکلاسه؟؟؟

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علوم ورزشی

توی ارشد میشه یعضی از زیرمجموعه های پزشکی و خوند

#دبیر.آینده🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

سلام عزیزم رشته های انسانی تنوعش خییلی بالاس ببین علاقت تو چه حیطه ایه من خودم علوم تربیتی بودم که باز اون خودش سه تا گرایش داره من گرایش مدیریت بودم و به شددددددت عاشقش بودم ولی خب سرکار نرفتم 

حقوق خیلی سخته وباید کفش آهنین بپوشی وعلاقه خیییییلی زیادی باید باشه که بتونی تحمل کنی وتا اخر بری

رشته های مدیریتش خیلی خوبه 

روانشناسی  ومشاوره هم عالیه ولی مثلا رشتههای فلسفه وادبیات و.. زیاد به نظر کارایی نداره 

کلا به نظرم رشته های انسانی خیلی شیرین ودلچسبن اگه مث من از ریاضی بدت میاد برو علوم تربیتی فقط دو واحد امار داره 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
یهنی چیه چجورین

هیچی یکم از کشورهای امپریالیسم امریکا انگلیس فحش نیدی.یکم میگی کشورهای جهان سوم درحال توسعه ان.ترکیه افریقا جنوبی کشورهای جهان سومی استسمار شدن مثل ایران ...بقیشم هرکی هرجا بمب زد اظهار تاسف میکتی.مثل دبیرکل سازمان ملل.باید علوم سیاسی بخونی  اخرکلاسه دیگ.فک کن اتاق کارت ی مدرسه است با ده تا کلاس

سلام عزیزم رشته های انسانی تنوعش خییلی بالاس ببین علاقت تو چه حیطه ایه من خودم علوم تربیتی بودم که ب ...

من به جز فرهنگیان و حقوق بقیه شغلاشو نمیدونم

من دوست دارم مثل فیلکا تو یه شرکت یه اتاق داشته باشم….

اون شغلش کیهد

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻