2777
2789
عنوان

کسایی که رشتشون انسانی بوده یا سر درمیارن ازش بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 23 پست
یعنی چی چجوریه

درحالت عادی میشه معلم شد ک یه شغل دولتیه و پر از مسئولیته

مربی باشگاه و تاسیس باشگاه و تیم ایناهم میشه انجام داد

ولی برای ارشد مثلا ا فیزیولوژی گرایش تغذیه بخونیم 

حرکات اصلاحی میشه خوند که با فیزیوتراپی خییلی نزدیکی داره 

میشه اناتومی خوند 

و..

#دبیر.آینده🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به جز فرهنگیان و حقوق بقیه شغلاشو نمیدونممن دوست دارم مثل فیلکا تو یه شرکت یه اتاق داشته باشم….او ...

خخخ عزیزم زیادی رویایی فکر میکنی 😅

حداقل برو مدیریت هاشو بخون به آرزوهات نزدیکتره 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
خخخ عزیزم زیادی رویایی فکر میکنی 😅حداقل برو مدیریت هاشو بخون به آرزوهات نزدیکتره

چرا🥴😂؟

نیس همچین رشته ایی؟

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

چرا🥴😂؟نیس همچین رشته ایی؟

هست ولی خب از اول نمیرن تو شرکت باید تلاش کنی بالاخره رزومه ات بالا باشه یا اینکه پارتی داشته باشی😎

دوستم فوق لیسانس حسابداریه از دانشگاه دولتی چندساله تو یه شرکت خیلی خوب داره کار میکنه اما قبلش خب خیلی تلاش کرد وجاهای مختلفی کار کرد وازش به شدت راضی بودن تا تونست اینجا مشغول بشه 

هست ولی خب از اول نمیرن تو شرکت باید تلاش کنی بالاخره رزومه ات بالا باشه یا اینکه پارتی داشته باشی😎 ...

رستش چی بود

کجا ها کار کرد؟چند سال طول کشی‌د

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

رستش چی بودکجا ها کار کرد؟چند سال طول کشی‌د

حسابداری بود تودانشگاه ولی دبیرستانشو نمیدونم فک کنم ریاضی 

یادم نیس ولی جاهای خیلی معتبروخوبی نبود حقوق چندانی نمیدادن ولی خب همونا براش سابقه کار شد