2777
2789
عنوان

زنیکه دل دختر شش سالمو شکست بخاطر رنگ پوستش

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 75 پست
شوک شدم موندم چی بگم اصلن دهنم قفل شد

دقیقا بچه من بردمش یجایی برا ثبت نام پیش دبستانی برگشته میگه جلو بچم بهم بچه شما چیزی بارش نیس ببرش یجا دیگه ثبت نامش کن چون اینجا شلوغه ازین حرفا بعد بچم دیدم تو ذوقش خورد بعد اون پیش دبستانی ی بچه شسته رفته میخواست ک درحد کلاس اول بلد باشه بعد میایم بیرون بچم میگه منونخواستن چقد دلم شکست عین کسی ک توذوقش بزنن چقد ناراحت شدم بردمش یجا دیگه درجا اسمش نوشتن جای خوبم بود همه راضی بودن از مدرسهه

ما یه ضرب المثل داریم میگیم سیو مییج شیرین ترهیعنی مویز یا کشمش سیاه شیرین تره یکی هم مثل این تو فار ...

سفید سفید ۱۰۰ تومن سرخ و سفید ۳۰۰ تومن حالا که رسید به سبزه هر چی بگی می ارزه این درستشه

اما به نظر همه زیبان هممممه با هر نژاد هر نقص و تفاوتی

خودمم سفیدم پس بی احترامی نیست

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرم پوستش تیره هست و خیلی خوشگلتره و تو سن ازدواجش هرجا می‌رفت خاستگار براش جور میشد ،الانم که ۳۵ سالشه و دوتا بچه داره هرجا می‌ره نظر همه رو جلب می‌کنه بخاطر زیباییش

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️

حالا اگه من جات بودم یه چیزی میگفتم بره با برف ده سال دیگه بیاد 

این اتفاق یادت باشه 

از این به بعد کسی به بچت گفت بالا چشمش ابرو 

یه جوری بشوری پهنش کنی که تا سه روز حرف زدن یادش بره

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
سفید سفید ۱۰۰ تومن سرخ و سفید ۳۰۰ تومن حالا که رسید به سبزه هر چی بگی می ارزه این درستشهاما به نظر ه ...

آره آره چن سال پیش تو یه رمان خونده بودم میگم این وسط یه چی بودا 

میدونی این ضرب المثل برا اینه که خوب کلا تو فرهنگ ما سفید خوشگل تره و خیلی پیش میاد که کسی که سبزه هست رو اذیت کنن اینم یه زرنگی ساخته دهن اینجور آدمها بسته بشه

جالبه که تو اروپا در زمان قدیم هرکی سبزه بود نشونه پولداری بود چون تعطیلات میرفته لب ساحل آفتاب میگرفته

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

مامان منم هر وقت حرف میزنه یکیش مربوط ب رنگ پوسته! مثلا میگه مامان جون رفتی اونجا پوستت روشن ک نشده هیچ تیره ترم شده😐 درسته اون ۲سالشه نمیفهمه ولی من ک میفهمم... واقعا نمیدونم چی بهش بگم!!!

🌸

بچه فامیل ماهم سبزه است تو پارک با دوستش که سفید رو داشته بازی میکرد یه پیمرده بهشون میگه یکیتون چرا انقدر سفیده یکی سیاهه. حالا این بچه همش خودش و میسابه تا سفید بشه. یا میگه خوشبحالت تو از من سفید تری. از ۴ سالگی این موضوع براش مهم شده. ملت عقل ندارن جلوی بچه نگن این حرفا رو

شوک شدم موندم چی بگم اصلن دهنم قفل شد

همونجا جلوی دخترت میریدی به زنده هم دختر اعتماد به نفس میگرفت هم یاد میگرفت چطوری جواب بده

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.

از این به بعد یاد بگیر 

همونجا جلو کسیکه توهین می‌کنه ،جوابشو بدی 

تا دخترتم یاد بگیره حرف زور نشنوه و بعدش هم ناراحت نشه 

به منم همچین حرفی زدن،همونجا گفتم به قدری چهره و رنگ پوست دخترم زیباست که آرزوی همتونه همچین دختری داشته باشین ، فقط خدا به دلتون می‌زاره آرزش رو ، چون قدرنشناسین

ما یه ضرب المثل داریم میگیم سیو مییج شیرین ترهیعنی مویز یا کشمش سیاه شیرین تره یکی هم مثل این تو فار ...

این صرب المثله بقیه داشت

سیو مییج شیرین تره ونه بها بیشتره

کشمش سیاه شیرین تره بهاش هم بیشتره

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

حالا ما یه همسایه داریم خیلی پیره دخترم نه سالشه شلوارک پاش بود جلو باباش یکم بالای زانو.همسایه هم خونمون بود گفت این چه طرز لباس پوشیدنه مگه نمیدونی بابا نامحرمه  

بعد اومده ب من میگه حواست باشه باباش نامحرمه یکی و میشناختم ب دخترش دست درازی کرد. اصلا حالمو گرفت از دیشب حالم بده.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

به نظرم انیمیشن موآنا و انکانتو رو نشونش بده دخترای سبزه و زیبا داره و چندتا عکس دخترای سبزه که خیلی خوشگلن بهش نسون بده و بگو زیبایی اصلا ربطی به رنگ پوست نداره و چهره باید بانمک باشه مثل اینا

سرنوشت درخت سوختن است...
2810