2777
2789
عنوان

زنیکه دل دختر شش سالمو شکست بخاطر رنگ پوستش

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 75 پست
دختر خاله منم پوستش تیرس البته ب شدت خوشگله و ب دل میشینه ی خانومی بش گفت وای چقد سیاهی برگشت بهش گف ...

ای جان. منم خانواده همسرم همه بشدت سفیدن  وقتی بچم دنیا امد هی میگفتن سیا شد رفت میگفتم ب مامانش رفته. الهی شکر 

چقد بی شخصیت 

از دخترت تعریف کن از چشم و ابروش 

لبو دهنش 

موهاش و...

بهش بفهمون زیباست

چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟  چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم....                                      امروز...         صدها کربلا جلوی چشمانمون است        خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟                                      به کدامین گناه؟                                                 🖤   اللهم عجل لولیک الفرج 🖤                                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش بگو رنگ‌پوستت خاصه

بگو خاص میدونی یعنی چی؟یعنی کم یاب مثل الماس.

هم رنگ پوستای خودشو ک خارجی ان ک خوشگلنو نشونش بده ذوق کنه😍🤍🍫

بهش تو تا عکس که یکی خوشگله سفید نیست و اون یکی سفید بی نمکه نشون بده بگو نگااه کن،بهش بگو تازه بزرگ‌شدی کلی راه هست که هررر طوری دوس داری بشی الانم از همه خوشگلتری و خاصی ،مثل چشم رنگی که بین بقیه مثلا خاصه اینو بهش بگو بگو تو از همشون خوشگلتری

انقد بگو تا باور کنه زیباترینه

من با این روش دختر داییمو کلا خودشیفته کردم😍😍

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️

بهتره یه طور دیگه تربیت کنی با حرف هرکس وناکس نشکنه  چه سیا چه سفید فقیر پولدار هرچی دراز کوتاه 

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

ببین بزن گوگل دخترایی ک رنگ پوستشون مثل دختر توعه رو بهش نشون بده بهش بگو ببین اینام رنگ پوستشون مثل توعه خیلیم خوشگلن 

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙

نوزاد ما هنوز یه ماهشم نشده و حالش اصلا خوب نیست 💔💔.‌‌  

دکتر گفته معجزه میخواد 

هی داره بدتر میشه حالش 

توروخدااا دعا کنید براش و کمک کنید ادمای بیشتری ببینن تاپیکو

بیاید خدارو به تمام مقدساتش قسم بدید که بچمونو و سلامتیشو ببخشه بهمون 

هرکدوم ده عدد از ته دلتون بگید که بیام خبر خوب شدنشو بدم بهتون ان شاالله ❤️❤️

«یا سَیِّدی یا اَللَّهُ»

«بِحَقِّ مُحَمَّدٍ»

«بِحَقِّ عَلِیٍّ»

«بِحَقِّ فاطِمَةَ»

«بِحَقِّ الْحَسَنِ»

«بِحَقِّ الْحُسَیْنِ»

«بِحَقِّ عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ»

«بِحَقِّ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ»

«بِحَقِّ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ»

«بِحَقِّ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ»

«بِحَقِّ عَلِیّ ‌بْنِ مُوسى»

«بِحَقِّ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ»

«بِحَقِّ عَلِیِّ بْنِ مُحَمَّدٍ»

«بِحَقِّ حَسَنِ بْنِ عَلِیٍّ»

«بِحَقِّ الْحُجَّةِ»

اا

واقعا بی شخصیت + فقیر از سواد و شعور بوده

منم بچه بودم یبار یکی بهم گفت سیبیلو 😂 خیلی دلم شکست هرچی مامانم باهام حرف زد تاثیر نداشت روم ، الان بعد ۱۰ سال هنوز حرفشو یادمه 

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱

من معلمم توی یه کلاس که اکثرا یا بهتر بگم همه دانش آموزام سیاه پوستن و فقط یک دونه از دانش آموزام سفید و بی نهااااایت زیباست. اما هیچ وقت توجه اضافی بهش نمیکنم یا حواسم هست حتی اگر بقیه بچه ها رو بابت اشتباهشون دعوا کنم یه هشداری هم به این بدم ( حتی اگه کاری نکرده باشه) که  بچه ها فکر نکنن منم مثل بقیه معلما فلانی رو به خاطر چهرش بیشتر دوست دارم و اعتماد به نفسشون پایین نیاد. چون همش معلما و ناظم و ... بهش میگن جذاب دلبر تو چقدر خوشگلی و...

بهش بگو رنگ‌پوستت خاصهبگو خاص میدونی یعنی چی؟یعنی کم یاب مثل الماس.هم رنگ پوستای خودشو ک خارجی ان ک ...

اخه قانع نشد خیلی گریه میکرد نه اینکه زار بزنه نه بیصدا و آروم انگار دلش بجور شکست 

عیب ندارع،خیلیاهم دل منو شکوندن،چون مث خواهرا و بقیه بچه های فامیل سفیذ نیستم😅سیاهم نیستم،گندمیم 

تازه هروقت کسی عکسامونو میبینه میگه چقد خواهرات خوشگلتر از توان،همشون سفیدن

ولی برعکس بدنم انقد سفیدههه که گاهی وقتا تعجب میکنم صورتم برا همچین بدنیههههههه

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
2810