2777
2789
عنوان

زنیکه دل دختر شش سالمو شکست بخاطر رنگ پوستش

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 75 پست

بگو مامان جان از الان باید یاد بگیری قوی باشی بخاطر حرف بقیه خودتو ناراحت نکنی و یادبگیری گفتن بعضی از حرفا حتی به شوخی ممکن دل کسیو بشکنه و این اتفاق برا خودت افتاد.

خدا هرکسیو یجور آفریده همه رنگ پوستیم داریم اتفاقا بهت حسودیش شده که انقدر دختر عاقل و خوشگلی هستی.

اون دل سیاه خودشو بهمون نشون داد تو نباید حرف بقیه درمورد صورتت روت تأثیربزاره.

بعضیا میرن پول بدن که رنگشون تیره شه والاااا

زنیکه بیتربیت 😒😠اعصابم خورد شد ،گستاخ بی عقل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرم پوستش تیره هست و خیلی خوشگلتره و تو سن ازدواجش هرجا می‌رفت خاستگار براش جور میشد ،الانم که ۳۵ ...

دختر من سبزه است ولی دخترای جاریم دخترای خواهر شوهرم سفیدن از همشون قشنگ تر و مهربونتره حتی مادر شوهرم عاشق دخترمه نسبت ب بقیه نوه ها چون خیلی دل رحم مهربونه

آره آره چن سال پیش تو یه رمان خونده بودم میگم این وسط یه چی بودا میدونی این ضرب المثل برا اینه که خو ...

دقیقاا

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
دختر من سبزه است ولی دخترای جاریم دخترای خواهر شوهرم سفیدن از همشون قشنگ تر و مهربونتره حتی مادر شوه ...

عزیزممم😍

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
آره آره چن سال پیش تو یه رمان خونده بودم میگم این وسط یه چی بودا میدونی این ضرب المثل برا اینه که خو ...

دقیقاا هنوزم همینه 

اونوریا عاشق پوست برنزن و سفیدو بی روح و کسل کننده میدونن

اونایی که نتونستن اقتاب بگیرن هر روز کرم برنزه کننده میزنن

کسی به خودش نگیره واقیعته خودمم سفیدم🤌🏻

جالبه عین این داستان چند روز پیش برای من اتفاق افتاد وقتی به وپسرم اونجوری گفت یه حالی شدم اصلا انگار قلبم دو تیکه شد هیچی نتونستم بگم شوهرمم یجوری شد به روی خودمون نیاوردیم ولی امیدوارم پسرم متوجه نشده باشه🥲🥲🥲حالا پسر من سبزه هم نیس اونجوری ماشالله خیلیم باهوش و بانمکه ،خانومه واقعا بیشعور بود 

من نتچنستم چیزی بگم ولی همیشه از دخترم تعریف میکنم میگم خیلی قشنگه ولی میدونم ک بزرگتر باشه شاید اذی ...

نه فدات شم نگران نباش.پسر من ریز تر از هم سناشه اما اینقد بهش اعتماد بنفس میدیم منو باباش همیشه میکیم پسر قوی چقدر زور داری و..وکلی اعتماد بنفس گرفته حتی بچه بزرگتر خودشم میزنه اذیتش کنن.همه ماها تجربه همچین زخم زبونایی داریم از بچگی دیگه باید کنار اومد

حالا ما یه همسایه داریم خیلی پیره دخترم نه سالشه شلوارک پاش بود جلو باباش یکم بالای زانو.همسایه هم خ ...

پدر محرمه ولی بعضی از پدرا تو جامعه ما بوی پدری ندارن از نامحرمم نامحرم ترن

دختر من سبزه است ولی دخترای جاریم دخترای خواهر شوهرم سفیدن از همشون قشنگ تر و مهربونتره حتی مادر شوه ...

خدا حفظش کنه 

بزرگتر شه جذابتر هم میشه

فقط تو بعنوان مادر نذار حرفای چرت و پرت روش تاثیر منفی بذاره و اعتماد بنفس و عزت نفسش از بین بره 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
2810