2777
2789

من پوستم گندمی رشنه و شوهرم سفید امروز رفته بودم جایی یکی از آشنا ها رو دیدم بعد خش بش برگشته ب دخترم میگه چقدر سیاهی اشکال نداره بختت سفید باشه اومدم خونه صداش کردم خوشگل مامان دیدم گریه میکنه میگه من زشتم بچه ها مهد همه سفیدن فلانی گفت سیاهی. موندم چی بگم چکارکنم روحیه اش خراب نشه میترسم بزرگتر شه خودشو با دختر عمو ها و دختر عمه هاش مقایسه کنه چون همه هم سنن من عاشق دخترمم خیلی نازتر و قشنگ تر از دور بریاشه ولی هرکاری کردم قانع نشد نمیدونم دیگه چ روشی ب کار ببرم میترسم اعتماد ب نفسش بیاد پایین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همین کودکی بهش بفهمون که خوشگله و اعتماد به نفس بهش بده

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

دختر خاله منم پوستش تیرس البته ب شدت خوشگله و ب دل میشینه ی خانومی بش گفت وای چقد سیاهی برگشت بهش گفت دلم سیاه نباشه کافیه😂

کلاس اولم هست😂

دختر بودن اینطوریه که فعلا ازت ناراحتم، دلیلشم حالا بعدا پیدا میکنم😌🤝
2810