2777
2789
عنوان

سرطان سینه در بارداری😭

858 بازدید | 79 پست

بچه ها از دیروز که یه چیزی اندازه فندق تو سینم لمس کردم به حدی حالم بده که حد نداره😭

مثلا استراحت مطلقم بخاطر بارداریم باید هرروز شیاف بزنم، شیاف نزدم، قرص آهن و ویتامین دی هم نخوردم😭

تا دیروز تمام غم و تلاشم سالم بودن بچم بود اما الان از زندگی بریدم😭دکترم راحت وقت نمیده دکترهای دیگه شهرمون هم به درد نمیخورن

نمیدونم چجور میخوام صبر کنم تا دکتر معاینم کنه😭

معاینه کرد گفت چیزی هست چه خاکی بریزم سرم؟😭😭

دارم دق میکنم 😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه جوری عنوان زدی فک کردم خدایی نکرده داری،حالا دکتر برو انشالله چیزی نیست احتمالا کیسته که اونم طبی ...

برام دعا کن😭😭۵ سال انتظار کشیدم واسه حاملگیم آخرم این شد😭😭😭

😭😭😭حس میکنم میخوام بمیرمچون چندتا نشونه هم دیدم😭😭😭😭😭😭

نترس هیچی نمیشه... اینا همش بهم ریختگی هورمون های بارداری هست از کاه کوه می سازن... فقط یادت باشه حال الانت با حال بچه ات بعد به دنای اومدن ارتباط مستقیم داره الان استرس بکشی و خودتو اذیت کنی یه بچه کولیکی گریه کن شب و روزت رو بهم میزنه... آرامش داشته باش داروهاتم مصرف کن تا دکتری بری بفهمی چی به چیه

2810