2777
2789
تنبلی تخمدان داری عزیزم؟

نه سالمم همه چی سالم‌

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 
همه آزمایشهامون سالم بود و سونو های من الان دکتر میگه احتمالا شوهرت صعیفه اما آزمایش نشون‌ نداد برای ...

ازمایش اسپرم هر جایی معتبر نیست حتی بعضی مراکز که تخصص شون برای ناباروری هست آزمایش اسپرم رو بیخودی سالم نشون میدن حداقل دو تا آزمایشگاه آزمایش رو تکرار کنید 

من واسه کسایی که مشکل اسپرم دارن تجربه م رو نوشتم واست کپی میکنم می‌فرستم 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه آزمایشهامون سالم بود و سونو های من الان دکتر میگه احتمالا شوهرت صعیفه اما آزمایش نشون‌ نداد برای ...

خوردن ترکیب گرده نخل نر و عسل هر روز صبح یه قاشق
خوردن ترکیب سیاهدونه ساییده نشده و عسل هر روز صبح یک قاشق
خوردن کاسنی هر روز
خوردن چهارده تا بادوم هر روز
خوردن روزی یک الی دو قاشق سویق سنجد هر روز بهتره خالی خالی ناشتا خورده بشه ولی اگر نمیتونه بریزه توی معجون یا شیر
خوردن معجون هر روز یا یه روز در میون که از اینا درست شده: شیر خرما عسل شیره موز گردو بادوم گرده نخل نر پودر نارگیل سویق و...
خوردن صبحانه ها یه پیاز خرد شده که توی روغن زیتون تفت دادی و یه تخم مرغ محلی روش شکستی
ترکیب ۲۵ گرم ژل رویال و نیم کیلو عسل و خوردن روزی یک قاشق
خوردن ویتامین ای
خوردن هر روز قرص well man تا سه ماه (دوره سه ماه ش باید کامل بشه ) پنتوکسی فیلین و کلومیفن هم متخصص اورولوژی تجویز می‌کنه داروهای خیلی خوبی ان ، برای خودت هم میتونی ول وومن بگیری خیلی خوبه حتی اگر مشکلی نداری حتما یه دوره سه ماهه مصرف کن
اکثر مواد طب سنتی که گفتم رو میتونی به اندازه مصرف یک هفته درست کنی بذاری یخچال صبح به صبح بخوره
کارایی که من مطمئنم اگر نگم صد در صد حداقل هفتاد درصد اثر دارن اینا هستن
حذف آب داغ از حمام و دستشویی
حذف ش ورت تنگ و پوشیدن ش ورت گشاد (ش ورت تنگ بیضه رو گرم می‌کنه بیضه گرم باشه اسپرم های سالم از بین میرن)
ماساژ بیضه ها با یخی که توی کیسه فریزر گذاشتی
و بعد ماساژ بیضه با روغن زیتون و بعدش اقدام
مسأله مهمی هم که بااااید روش تاکید داشته باشید نداشتن استرس هست نه خودت نه شوهرت نباید استرس داشته باشید استرس همیشه همه چیزو خراب می‌کنه آروم باشید و بدونید خیلیا مشکل اسپرم داشتن و ازش عبور کردن واسه خودتون گنده نکنید مسأله رو با آرامش درمان رو تکمیل کنید

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
وقتی هر دو نفر سالم هستید و از آزمایش ها مطمئن هستبن علت اصلی ناباروری استرسهببین وضعیت اسپرم شوهر م ...

چ داروهایی یا غذاهایی بیشتر همسرتون استفاده کرد 

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 

من حتی قبل سقط خوابشو دیده بودم گفته بود نمی‌مونه انکار از ته دلم گریه کردم فقط از خدا خواستم فقط به بار ببینمش  تو خواب دیدنش بهم گفتن ببین این بچت خواستن بغلش کنم اما نشد  اگه میموند میشد ششماهه 

ازمایش اسپرم هر جایی معتبر نیست حتی بعضی مراکز که تخصص شون برای ناباروری هست آزمایش اسپرم رو بیخودی ...

باشه حتما مرسی عزیزم مرسی ک گفتی حتما میفرستمش آزمایش اسپرم 

متشکرم ازت حتما برام بفرستید

من حتی قبل سقط خوابشو دیده بودم گفته بود نمی‌مونه انکار از ته دلم گریه کردم فقط از خدا خواستم فقط به ...

ای خدای من چی کشیدی شما قربون دلت 🖤💔😭

چ داروهایی یا غذاهایی بیشتر همسرتون استفاده کرد

توی این مدت که اقدام نباید بکنی برو مسافرت روحیه ت رو بیار بالا یه هدف برای خودت تعیین کن و براش تلاش کن ببین چی برات مهمه چی حس خوب بهت میده حتما شروع کن به انجامش شاید نیاز هست یه شغلی برای خودت پیدا کنی شاغل بودن تو رو از فکر بچه خیلی بیرون میاره ،  شاید اون کاری که لازمه انجام بدی باشگاه رفتن باشه شاید اون کار حفظ قرآن باشه شاید یاد گرفتن یه زبان جدید باشه شاید یه مهارتی رو دوست داری یاد بگیری یا یه هنر جدید شاید دلت بخواد بری سفال گری یا نقاشی یا یه دوره آشپزی و یا کیک پزی باشه ،  شاید دلت بخواد کتاب هایی رو که خریدی بخونی نمیدونم هر کاری که فکر میکنی بهت کمک می‌کنه که فکرت از بچه بیاد بیرون و به اقدام کردن هات دید خنثی پیدا کنی رو انجام بده تمرکزت رو بذار روی آرامش خودت آرامش خودت آرامش خودت بچه خودش میاد قول میدم بهت اینو از کسی میشنوی که ۶ تا متخصص زنان بهش پیشنهاد IUI دادن و طبیعی باردار شد

ای خدای من چی کشیدی شما قربون دلت 🖤💔😭

اسی بخدا سخته هرروز وجودم  آتیش میگیره  قبل رفتنش دوروز قبلش باهاش حرف میزدم بخدا دستاشو حس کردم حتی قبل کورتاژ هم تکون میخورد   

اسی بخدا سخته هرروز وجودم آتیش میگیره قبل رفتنش دوروز قبلش باهاش حرف میزدم بخدا دستاشو حس کردم حتی ...

خیلی سخته خدایا خواست قبل رفت حسش کنی برای همین دستاشو و تکون خوردنشو برات یادگار گذاشت الهی خدا برات جبران کنه دیگه اقدام نکردی ؟

توی این مدت که اقدام نباید بکنی برو مسافرت روحیه ت رو بیار بالا یه هدف برای خودت تعیین کن و براش تلا ...

بله واقعا نیاز به یه مسافرت دارم باید برم خوب شد گفتید و کلی کتاب نخونده و مهارتهایی ک نصف و نیمه گذاشتمشون کم کم باید برم کاملشون کنم ممنونم ک برام وقت گذاشتید خدا خیرتون بده 🙏🏼❤️

خیلی سخته خدایا خواست قبل رفت حسش کنی برای همین دستاشو و تکون خوردنشو برات یادگار گذاشت الهی خدا برا ...

تازه سقط کردم دوماه نشده نمی دونم احتمال بعد عید ساید اقدام کنم شایدم هیچ وقت بااینکه به دختر ۵ ساله دارم جونم میدم براش اما اینم بچم بود می‌دونم هرچقدر بعد این اگه شایدا باردار شم جاشو پر نمی‌کنه اما حتما از الان پیگیر دکتر باش بعد سه ماه اقدام کن رحمت آماده هستش 

من حتی قبل سقط خوابشو دیده بودم گفته بود نمی‌مونه انکار از ته دلم گریه کردم فقط از خدا خواستم فقط به ...

دختر دایی من که بچه ش سقط شد می‌گفت توی سرویس بهداشتی فهمیدم داره سقط میشه زجه میزدم و گریه میکردم سقط شد گرفتمش توی دستم و بهش دقت کردم همه اجزای بدنش توی سایز کوچیک تشکیل شده بود ولی یه دفعه متوجه شدم یه پا نداره میگه همون لحظه گریه م بند اومد و دچار شوک شدم و این موضوع خیلی به پذیرشم کمک کرد شما هم در نظر داشته باش و سعی کن به پذیرش و آرامش برسی 

چون بدن ، جنینی که سالم نباشه رو عموما پس میزنه 

گاهی اوقات آدم علت و خیر و صلاح اون اتفاق رو مثل دختر دایی من اینطوری مستقیم می‌فهمه ، گاهی اوقات هم نه 

ولی همیشه خیر توی همون چیزی هست که برامون اتفاق میفته حتی اگر پشتش رنج زیادی باشه 

من میگم تجربه سقط هایی که داشتم بهم کمک کرد که مادر بهتری باشم و الان قدر بچه رو بهتر می‌دونم 

ان شاالله هم شما هم استارتر به زودی و به سلامتی باردار میشید و  برای بچه تون مادری خواهید کرد 

ولی این مسیر رو جوری بگذرونید که بعدا یه حرفی برای گفتن داشته باشید 

این مسیر رو قدرتمند بگذرونید که بعدا به خودتون بگید دمم گرم که کم نیاوردم ، دمم گرم که از دل این رنج ها جوانه زدم رشد کردم بالغ شدم و مسیر خودم رو پیدا کردم 

شاید خدا میخواد یک رهبر بهت هدیه بده ، یک فرد اثر گذار در سطح جهانی و تو هنوز اون مادر قدرتمندی که باید این رهبر رو پرورش بده نباشی شاید الان یک فرصت در اختیارت قرار داده شده که رشد کنی و آمادگی مادری کردن برای یک اسطوره رو در خودت ایجاد کنی 

بسپر به خدا و روانت رو آروم نگه دار 

ان شاالله به زودی زود باردار میشی عزیزم 

تازه سقط کردم دوماه نشده نمی دونم احتمال بعد عید ساید اقدام کنم شایدم هیچ وقت بااینکه به دختر ۵ ساله ...

آخه پس خداروشکر یه دختر داری خدا برات حفظش کنه 

خدا دلتو آروم کنه 

دختر دایی من که بچه ش سقط شد می‌گفت توی سرویس بهداشتی فهمیدم داره سقط میشه زجه میزدم و گریه میکردم س ...

مرسی از حرفای قشنگت اشکام بند اومد دعام کن🙏🏼🙏🏼🙏🏼

2810