وقتی هر دو نفر سالم هستید و از آزمایش ها مطمئن هستبن علت اصلی ناباروری استرسه
ببین وضعیت اسپرم شوهر من جوری بود که دکترا از بارداری طبیعی قطع امیدم میکردم میگفتن بیخودی زمان هدر نده بیا IUI ، نشد IVF ولی هر دو تا بچه م رو طبیعی باردار شدم
من با وجود تجربه سقط ولی به هیچ وجه استرس نداشتم به هیچ وجه اصراری به بارداری نداشتم به هیچ وجه فکرم رو مشغول این مسأله نکردم
خیلی مهمه روانت رو آروم نگه داری اگر نمیتونی برو تراپی اگر نمیتونی برو سمت خدا هر طوری که بلدی باید بتونی خودت و شوهرت رو آرام نگه داری
شوهر من اصلا نمیدونست چقدر وضعیت اسپرمش خرابه من حتی بهش نمیگفتم علت سقط ها چیه چون میدونستم آدمی نیست که بتونه خودشو کنترل کنه و استرسی میشه استرس روی همه چیز بدن اثر منفی میذاره حتی اگر جنینی بخواد تشکیل بشه بدن اون رو به عنوان عامل مهاجم میشناسه و دفعش میکنه پس این حرفم رو خواهرانه گوش بده و خودتو جمع کن
الان تا میتونی سوگواری کن گریه کن جیغ بزن داد بیداد کن ولی وقتی از سوگ در اومدی دیگه خواستی اقدام کنی فقط به قصد لذت فقط و فقط و فقط به قصد لذت رابطه داشته باش حتی بعضی روزای تخمک گذاری اقدام نکن که باور کنی که فقط به قصد لذت هست نه بچه قول بهت میدم زود باردار میشی
ندیدی کسایی که بچه از پرورشگاه میارن فوری باردار میشن ؟ بعد میگن پاقدم این بچه بوده که باردار شدم؟ در حالیکه به پاقدم ربط نداره زن و شوهر وقتی روانشون آروم میشه خود به خود بدن پذیرش و توانمندی بهتری پیدا میکنه برای به وجود اومدن جنین و حفظش