2777
2789
نه نکردم چون هم من هم شوهرم سالمیم اما نمیدونم چرا باردار نمیشدم دکترا حتی آی وی اف هم تو این سالها ...

ای بابا خدا بهت صبر بده

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میفهمم چقدر رنج می‌کشی درکت میکنم و برات از خدا صبر زیاد می‌خوام بچه ت دم در بهشت منتظر تو میمونه و شفاعتت رو می‌کنه 

علت ناباروری چیه ؟ همون احتمالأ عامل سقط هم هست ، منم دو تا سقط داشتم علتش ضعف شدید اسپرم بود بعد از درمان اوکی شد فقط جای خیلی خیلی خوب آزمایش اسپرم بدید هر جایی معتبر نیست 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
عزیزم منم سقط داشتم خیلی بده درکت میکنم ولی تو یه جور دیگه نگاه کن اگه میومد ممکن بود مریض باشه پس خ ...

مرسی از همدردیتون برام دعا کنید خدا برام معجزه کنه 🙏🏼

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 
میفهمم چقدر رنج می‌کشی درکت میکنم و برات از خدا صبر زیاد می‌خوام بچه ت دم در بهشت منتظر تو میمونه و ...

همه آزمایشهامون سالم بود و سونو های من الان دکتر میگه احتمالا شوهرت صعیفه اما آزمایش نشون‌ نداد برای تقویت دارو‌ی خاصی استفاده کردید 

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 
فقط ۴ماه تو دلم بود یهویی رفت ۱۰ شهریور هرچقدر من هم بخوام قوی باشم اما از درون سوختم ۵ کیلو لاغر

خیلییییییییییی سختهههههه خیلیییییی واقعا 😭😭😭😭منم افسرده ام 

تصور اینکه جای تو باشمم وحشتناکه خدا به دلت صبر بده💔💔💔💔😭😭😭

الهی خدا برای هیچکس نیاره مرررسی از همدردیت مهربون💔🖤😭

منم چند روز دیگه میشه یکسال که از دستش دادم اولش برام عین معجزه بود باور نمیکردم بعدش واسم عزا شد نتونستم فراموش کنم اینکه چند روز مونده ب اون روز نحس قلبمو درد میاره نمیدونم چجوری اون ۲۴ ساعت رو که یکسال پیش روز مرگم بود رو تحمل کنم

عمرش به دنیا نبود عزیزم. الان جاش خیلی خوبهو اصلا دوس نداره مامانش انقد خودشو اذیت کنهوقتی عمرش به د ...

💔🙏🏼🙏🏼🙏🏼ممنونم بابت حرفای تسکین دهندتون الهی خدا عزیزاتونو براتون حفظ کنه 

نه نکردم چون هم من هم شوهرم سالمیم اما نمیدونم چرا باردار نمیشدم دکترا حتی آی وی اف هم تو این سالها ...

وقتی هر دو نفر سالم هستید و از آزمایش ها مطمئن هستبن علت اصلی ناباروری استرسه

ببین وضعیت اسپرم شوهر من جوری بود که دکترا از بارداری طبیعی قطع امیدم میکردم میگفتن بیخودی زمان هدر نده بیا IUI ، نشد IVF ولی هر دو تا بچه م رو طبیعی باردار شدم 

من با وجود تجربه سقط ولی به هیچ وجه استرس نداشتم به هیچ وجه اصراری به بارداری نداشتم به هیچ وجه فکرم رو مشغول این مسأله نکردم 

خیلی مهمه روانت رو آروم نگه داری اگر نمیتونی برو تراپی اگر نمیتونی برو سمت خدا هر طوری که بلدی باید بتونی خودت و شوهرت رو آرام نگه داری 

شوهر من اصلا نمیدونست چقدر وضعیت اسپرمش خرابه من حتی بهش نمیگفتم علت سقط ها چیه چون میدونستم آدمی نیست که بتونه خودشو کنترل کنه و استرسی میشه استرس روی همه چیز بدن اثر منفی میذاره حتی اگر جنینی بخواد تشکیل بشه بدن اون رو به عنوان عامل مهاجم می‌شناسه و دفعش می‌کنه پس این حرفم رو خواهرانه گوش بده و خودتو جمع کن 

الان تا میتونی سوگواری کن گریه کن جیغ بزن داد بیداد کن ولی وقتی از سوگ در اومدی دیگه خواستی اقدام کنی فقط به قصد لذت فقط و فقط و فقط به قصد لذت رابطه داشته باش حتی بعضی روزای تخمک گذاری اقدام نکن که باور کنی که فقط به قصد لذت هست نه بچه قول بهت میدم زود باردار میشی 

ندیدی کسایی که بچه از پرورشگاه میارن فوری باردار میشن ؟ بعد میگن پاقدم این بچه بوده که باردار شدم؟ در حالیکه به پاقدم ربط نداره زن و شوهر وقتی روانشون آروم میشه خود به خود بدن پذیرش و توانمندی بهتری پیدا می‌کنه برای به وجود اومدن جنین و حفظش

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
منم چند روز دیگه میشه یکسال که از دستش دادم اولش برام عین معجزه بود باور نمیکردم بعدش واسم عزا شد نت ...

😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔میفهممم چی میگی اره خیلییییی سخته

الهی خدا برامون جبران کنه 

😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔میفهممم چی میگی اره خیلییییی سختهالهی خدا برامون جبران کنه

منم جوری حالتو درک کردم وقتی تاپیکتو دیدم اشک اومد تو چشمام،مطمئن باش بی حکمت نبوده بعدا خودت متوجه میشی خدا گذاشته واسه ی زمان مناسب که بیشتر لذتشو ببریم انشالله ب زودی زود همونی میشه که میخوای

وقتی هر دو نفر سالم هستید و از آزمایش ها مطمئن هستبن علت اصلی ناباروری استرسهببین وضعیت اسپرم شوهر م ...

مرسی عزیزم خداروشکر که طبیعی باردار شدید واقعا خوشحالم براتون الهی خدا بچه هاتون رو‌حفظ کنه ممنونم از حرفهای قشنگتون برام دعا کنید 🙏🏼❤️

خیلییییییییییی سختهههههه خیلیییییی واقعا 😭😭😭😭منم افسرده ام

از الان دنبال دکتر باش از اول آزمایش بده سه ماه بعدش اقدام کن حتما نزار بعد ۶ ماه اینو کامل حس کردم تو وجودم که دستاش زیاد تکون میداد نمی‌خواست بره اما نشد بمون الآنم کاری که شد تقویت بدنتو 

2810