2777
2789

اگر مانده بودی😭😭😭😭😭😭😭😭 

تورا تا دل قصه ها میکشاندم🖤🖤🖤🖤🖤

اگر با تو بودم ب شبهای غربت که تنها نبودم💔💔💔💔

اگر مانده بودی زتو مینوشتم تورا میسرودم😭😭😭😭😭😭😭 

مانده بودی اگر نازنینم زندگی رنگ و بوی دگر داشت😭😭😭😭😭😭😭😭 

با تو این مرغک سرشکسته مانده بودی اگر بال و‌پر داشت😭😭😭😭😭😭😭😭

هستی ام را به آتش کشیدی سوختم من ندیدی ندیدی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم اروم باش فامل ما هم مثل تو خیلی بچه از دست داد الان یه دخمل تپلی و بانمک داره نترس درست میشه زمان میبره ولی درست میشه تو هم میای تاپیک میزنی بیاین عکس نی نی مو بزارم 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
خدا ب دلت صبر بده عزیزمن فرشته های خدا کم بودن مجبور شد اونم ببره پیش خودش عزیزم

😭😭😭😭😭😭😭🖤🖤🖤🖤🖤

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 

عمرش به دنیا نبود عزیزم. الان جاش خیلی خوبه

و اصلا دوس نداره مامانش انقد خودشو اذیت کنه

وقتی عمرش به دنیا نباشه بالاخره میره

این رفتن هرچقد دیرتر باشه سخت ترررر میشه

خدا به دلت آرامش بده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
قربونت برم اروم باش فامل ما هم مثل تو خیلی بچه از دست داد الان یه دخمل تپلی و بانمک داره نترس درست م ...

دارم دیواونه میشمممم بعد هفت سال 😭😭😭هی گفتم معجزه شد معجزه شد

خخخخخخخخخخ ببخشید ولی شعر نوشتنت خنده دار بود خخ

متاسفم برات 

میتونستی کامنت نزاری انشاالله ب درد من گرفتار نشی

2810