2777
2789
عنوان

دوازده هفته باردارم الان اتفاقی توده حس کردم تو سینه ام😭چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 37 پست
امروز مثلا خوشحال بودم از سالم بودن بچه 😭😭😭😭الان این توده از کجا اومد زیر دستم آخه

نترس عزیزم نگران نباش من مطمئنم هیچی نیست بخدا بسپار

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
من قبلا داشتم وقتی باردار شدم اون توده ها بزرگتر شدن ولی بعدش که شیر دادم برگشت اندازه قبل

ای خدا 

توده هرکسی ممکنه داشته باشه

یا کیسته یا مربوط به انسداد مجرای شیره یا هم سرطانی😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس عزیزم نگران نباش من مطمئنم هیچی نیست بخدا بسپار

چند وقت پیش یه اعلامیه فوت تو پیاده رو دیدم طرف جوون بود 

تو دلم گفتم آخه بنده خدا جوون بوده 

همونجا عطسه صبر اومد

الان یهو ذهنم رفت رو اون عطسه😭😭😭😭😭😭😭

ای خدا توده هرکسی ممکنه داشته باشهیا کیسته یا مربوط به انسداد مجرای شیره یا هم سرطانی😭😭😭😭😭

بارداری هورمون هات بهم ریخته این‌ افکار منفی اومده سراغت اینقدر استرس و غصه برای اون بچه سم هست، لطفا به فکر بچه تو شکمت باش گناه داره 

بهداشت نمیشناسم من😭برم جراح سینه

دکتر زنان 

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
چند وقت پیش یه اعلامیه فوت تو پیاده رو دیدم طرف جوون بود تو دلم گفتم آخه بنده خدا جوون بوده همونجا ع ...

عین منی روانی هستی خدایا شکرت 😄نمیدونم بخندم یا گریه کنم البته بارداری به این علائمت اضافه میکنه بخدا نترس به بچت فکر کن میخواد بیاد بغلت شیرش بدی گوگولیه برا سلامتیش دعا کن من خودمم بی قرارم اما اشتباه میکنم پیر شدم همین الانم دخترم خوابه من گریه میکنم نکن تو 

من کلا توهم مرگ اطرافیان و خودمو دارم همیشه

به حالات روحیت غلبه کن تا زایمان کنی بچه ات آسیب نبیه آروم باش و قرآن بخون من قول میدم بهت هیچی نیست خیالت راحت