2777
2789
عنوان

دوازده هفته باردارم الان اتفاقی توده حس کردم تو سینه ام😭چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 37 پست
از منم اینجوری بود عزیزم رفتم ماما معاینه کرد گفت توده شیریه خوب شدم بعدش.از من انداره یه نخود و سف ...

چند هفته بودی؟

انقدر گریه کردم گلوم داره پاره میشه از درد😭

از منم اینجوری بود عزیزم رفتم ماما معاینه کرد گفت توده شیریه خوب شدم بعدش.از من انداره یه نخود و سف ...

چند هفته بودی؟

انقدر گریه کردم گلوم داره پاره میشه از درد😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم آخه الان برای شیر و این چیزا که زوده😭😭😭آخه قشنگ یه فندق داخل سینمه سفت😭😭😭

زود نیست نتررررررس من اول سینه هام ترکید بخدا انقد میخارید پرش گولو گولو میشه شیره شییییر🫤 برو دکتر زنان بپرس دیگه بذار بهت بگه بعدشم سابقه خونوادگی دارید مگه اونم تو بارداری آخه 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
عزیزم آخه الان برای شیر و این چیزا که زوده😭😭😭آخه قشنگ یه فندق داخل سینمه سفت😭😭😭

هورمونا تو بارداری  دونه دونه میرن سراغ اعضا و جوارحت 

ماه بعدی این سفتی سینه ات طبیعی میشه یجا دیگه ات درد میگیره 

زود نیست نتررررررس من اول سینه هام ترکید بخدا انقد میخارید پرش گولو گولو میشه شیره شییییر🫤 برو دکتر ...

میگم قبل بارداری شاید بوده😭😭😭

خدا زلیل کنه دکترمو هفته ای ۲ روز هست کلا

خیلی سخت وقت میده خودشم متخصص جنینه 

اصلا تخصص سینه اینا نداره

بنظرت پاشم برم جراح سینه ؟

چند هفته بودی؟انقدر گریه کردم گلوم داره پاره میشه از درد😭

چند هفته دقیق نمیدونم عزیزم وقتی میری بهداشت بگو معاینه کنن می‌فهمن  انشالله که چیزی نیست نگران نباش

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
هورمونا تو بارداری دونه دونه میرن سراغ اعضا و جوارحت ماه بعدی این سفتی سینه ات طبیعی میشه یجا دیگه ...

کل سینم سفت نشده که

اتفاقا شله

اما توش اندازه فندق یه جیز سفت هس😭

میگم قبل بارداری شاید بوده😭😭😭خدا زلیل کنه دکترمو هفته ای ۲ روز هست کلاخیلی سخت وقت میده خودشم متخ ...

نه دیگه برای سینه هم زنان زایمان تشخیص میده تست میکنه نترس بخدا استرس برا بچت بده من روانی شدم بعد زایمان انقد تو بارداری حرص و غصه خوردم نمیخوام بقیه اونجوری بشن بخواب آروم قرآن بخون والعصر بخون بخواب

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
2810