2777
2789
عنوان

بنظرتون مشاورم خوبه یان

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 74 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااا اقاس؟ مال منو دلم میخواد یکم احساس راحتی کنم از اختلال تمرکزم و مشکلای دیگم ک در باره همون درسه ...

عع توام اختلال تمرکز داری؟؟ 

تروخدا بگو براش چیکار میکنی 

من خجالت نمیکشم ازش ولی ی حرف میزنم مث امروز برگشت بم گفت پر رو بعدم گفت میخای تمدید کنی؟؟ لغو نمیکنی؟

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

عع توام اختلال تمرکز داری؟؟ تروخدا بگو براش چیکار میکنی من خجالت نمیکشم ازش ولی ی حرف میزنم مث امروز ...

آره بخدا هیچی فداتشم مثلا گفتم مشاوره بگیرم حل شه ک هیچی

این کاربری دست دو نفره ))
2805
🤣🤣🤣 وای خوبه هزینش

عصابمو خورد کرده آقاست متولد ۸۰ هم هست 

من خودم با بدبختی با نقص تمرکز می‌سازم با فشار روحی روانی می‌سازم اینم ک نمیشه باش حرف زد تنهاااایی فشار آورده گیج گیجم

عوضش کن من مشاورم اگه یه روز گزارش‌ نفرستم دهنمو‌ سرویس میکنه حتی یه بار ناراحت بودم شوخی می کرد تا فضا عوض بشه ( حالا من خودم زیاد حرف نمیزنم ) به هر حال شما هزینه می کنید

من به یه جایی میرسم :)🦋💫
عصابمو خورد کرده آقاست متولد ۸۰ هم هست من خودم با بدبختی با نقص تمرکز می‌سازم با فشار روحی روانی می‌ ...

دقیقا 😐 حالا اینم سنش زیاد نیست همون حدود ۳۰ ب بالاس 

خجالت میکشم پشیمونم آقا گرفتم مشاوره رو اصلا راحت نیستم فکر کن می‌خوام ی سوال بپرسم باید بگم ببخشید ...

نمیتونی عوضش کنی؟

مشاور باید انگیزتو بیشتر کنه باید دلسوز باشه

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

عوضش کن من مشاورم اگه یه روز گزارش‌ نفرستم دهنمو‌ سرویس میکنه حتی یه بار ناراحت بودم شوخی می کرد تا ...

ایشون فقط گزارش میخوان همین منم غیر مستقیم میگم ناراحتم گیج شدم بابا یکم راهنماییم کن هیچ ب هیچه مال شما اقاس؟ 

دقیقا 😐 حالا اینم سنش زیاد نیست همون حدود ۳۰ ب بالاس

ینی دق موند ب دلم یبار یکی باشه ک آدمو بفهمه کمکش کنه غروب اینجور بم گفت رفته رو مخم ناراحت شدم عصابم خورده احساس میکنم مشکل از منه

ایشون فقط گزارش میخوان همین منم غیر مستقیم میگم ناراحتم گیج شدم بابا یکم راهنماییم کن هیچ ب هیچه مال ...

آره آقاعه‌ برنامش‌ رو پرینت میگیره میده هر بار که میرم درباره خودم و شرایطم حرف میزنیم

من به یه جایی میرسم :)🦋💫
عوضش کن من مشاورم اگه یه روز گزارش‌ نفرستم دهنمو‌ سرویس میکنه حتی یه بار ناراحت بودم شوخی می کرد تا ...

مشاور شما چقد میگیره؟ اگ خوبه ایدیشو یا شمارشو ب مام بده مرسی 

2810