2777
2789
عنوان

بنظرتون مشاورم خوبه یان

487 بازدید | 74 پست

سوالی داشته باشم در طول روز جواب میده 

تا پیام ندم پیام نمیده اصلا فقط ساعت ۱۱ این حدودا گزارش رو میخواد منبع معرفی میکنه 

و اینکه بطور غیر مستقیم دارم میگم خسته شدم  آدم نیاز داره حرفای انگیزشی بشنوه سین میزنه چیزی نمیگه😐 

خب من مشاور واس چیم بود 😐 

این کاربری دست دو نفره ))

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

سین میزنه چیزی نمیگه! مشاورتون رو عوض کنین

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

سین میزنه چیزی نمیگه! مشاورتون رو عوض کنین

مثلا بهش گفتم فراهانی سوزنش گیر کرده رو ی مسئله همش هی تکرار میکنه ی مبحث رو و خیلی توضیح میده ادمو گیج می‌کنه وسواس درسی گرفتم دقیقا نوشتم دوتا پله میری بالاتر سه تا هلت میدن عقب سین زد چیزی نگفت ینی من بد گفتم؟

فکر کردم از این دانشجوهاس‌ که تازه مشاور میشن دفعه بعدی واضح بگو و اینکه مردا معمولا منطقین‌

بخدا فقط با من اینجوریه ینی پیاماشو با بقیه بفرستم برات با چتاش با من میگی مگ دشمنین باهم اینقدر سرد و خشک حرف میزنیم همشم من باید بهش پیام بدم

دقیقا درسته

در ضمن این رو هم اضافه کنم که اگه واسه تنبلی ، افسردگی یا هر مسئله ی دیگه ای مشاوره گرفتی از نظر من دیگه نگیر چون افسردگی و تنبلی و اهمال کاری همه ی اینا یه توهم ذهنیه و همش توی مغز خودته که نشئت میگیره 

پیشنهاد هم میکنم کتاب نمیتوانی به من آسیب بزنی اثر دیوید گاگینز رو بخون تا این مطالب رو درک کنی و به ذهنیت سرسختت برسی.

2810