2777
2789
کدوم مهریه؟؟از ۱۰۰مردا ۹۹درصدشون مهریه نمیدن و میپیچونن

الان اینا حرص میخورن فکردمیکنن فردا صبح مهریه جاری تو کیفشه!!

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم نباید تاپیک کنی.اولا ما مال قضاوت نیستیم.بعنوان ی مرد میگم محاله مرد کاری نکنه ک زن بره دنبال ...

بابا چرا چرت میگی من برادر شوهرمو میشناسم شب تا صبح جون می‌کنه واسه زن و بچش 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
اتفاقا اونا روشون میشهبقیه زنایی که با بدبختی طلاق میگیرن مهریشونو میبخشنزنی میشناسم که گفت چیکار می ...

من خودم جدتپاشدم هیچی نگدفتم اصلا

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

چیداری میگهطلاق میگرفت بعد هرکاری میخواست انجام میدادهر اتفاقی بیوفته نباید خیانت جنسی کنهباورم نمیش ...

مردای نی نی سایتن دیگه خاله زنک متنفرم ازشون

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
من خودم جدتپاشدم هیچی نگدفتم اصلا

الهی 😔

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

اگه شوهره شکایت کنه ب جرم رابطه نامشروع همسرش و شاهد و مدرک بیاره مهریه تعلق نمیگیره. 

یکی از فامیلامون این طور شد با پلیس رفت پشت در خونه و مهریه هم نداد. خدا واسه هیچ بنده ای نخواد .الهی آمین. 

2810