2777
2789
اوکی .چرا میگم.مگ موقع جون کندنش همش کنارشی؟؟؟تا ازمیوه کسی نخوری ب میوه ات دست نمیزنن.بعدشم اون ج ...

واقعا خجالت چیز خوبیه ...درخواست دوستی اونم تو مجازی. اونم دوبار دوبار  ..متاسفم که لابکت کردم ..

[QUOTE=357565670]ببند دهنتو همین شماهانرای ظاهری هستین ک دری وری میگیدواسم مردای خوب بد کردین خجالت بوش اومدی اینجاچی ...[/QUOTEتازه درخواست دوستی هم میده رد می‌کنی دوباره درخواست میده ..فکر نمی‌کردم همچین شخصیتی داشته باشه ...واقعا نشون داد با حرفاش از زمین تا آسمون فرق داره ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=357565670]ببند دهنتو همین شماهانرای ظاهری هستین ک دری وری میگیدواسم مردای خوب بد کردین خجالت ...

جدی😁چ ادعای روشنفکریم داره احمق خجالت نمیکشه اینامعلوم نیس چ ذات کثیفی دارن

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

واقعا رد کردم دوباره درخواست. داد دوباره رد کردم...بعد ادعای روشنفکری هم داره

دوسدارم یجابرم ازدستشون راحتباشم ولی نمیشه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍